Kim bu FETÖ’cü baronlar?

Fenerbahçe’de başkanlık seçimi heyecanı devam ederken, Ali Koç ile Aziz Yıldırım dün akşam saat 23:00’da Habertürk’te karşı karşıya geldi.

Uzun zamandır bu karşılaşma bekleniyordu aslında. Ali Koç, birkaç kez Aziz Yıldırım’a canlı yayına çıkmayı teklif etmişti.

Aziz yıldırım, seçimlerin sona ermesine bir gün kala Ali Koç’a telefon açarak canlı yayına çıkma teklifini kabul etti.

Yayının, tüm izleyenler tarafından çok hararetli geçmesi bekleniyordu.

Aslında yayın başlamadan önce büyük bir gerginlik yaşandı ama yayına herhangi bir olay yansımadı.

Yayın başlamadan önce Aziz Yıldırım’ın beraberinde gelen kişiler, stüdyodan dışarı çıkarıldı. Yıldırım ve beraberindekiler bu duruma tepki gösterdi ve stüdyoda kısa süreli bir arbede yaşandı.

Yayına geçecek olursak…

İki taraf için de seviyeli bir tartışma oldu. Yayının en çok dikkat çeken muhabbeti ise Aziz Yıldırım’ın bahsettiği FETÖ’cü baronlar oldu….

Ali Koç Aziz Yıldırım’ın bahsettiği baronları sordu.

Aziz Yıldırım ise, “FETÖ’cü baronlar, Londra’dalar benden dolayı sizi destekliyorlar. Onların derdi bizimle değil onların derdi Türkiye ile” dedi.

Ali Koç, Aziz Yıldırım’a bu baronların kim olduğunu söylemesi için israr etse de, Aziz Yıldırım, ”Anlatırsam ben altında kalırım sen kalmazsın. Sen Koçsun” ifadelerini kullandı.

Peki Aziz Yıldırım’ın bahsettiği Londra’daki FETÖ’cü baronlar kim?

Yıldırım, bu isimleri açıklamaktan neden korkuyor?

Yoksa Aziz Yıldırım bu söylemlerini sadece konuşmak için mi konuşuyor?

Bence öyle değil…

Aziz Yıldırım’ın boş konuşacağını düşünmüyorum. Çünkü Aziz Yıldırım, geçtiğimiz senelerde FETÖ’nün hala devam ettiğini ve 3 Temmuz’dan daha güçlü olduklarını söylemişti.

Öte yandan Yıldırım, FETÖ’nün Türkiye’deki tüm tarikatların içine sızdığını da iddia etmişti.

Kısaca dün geçen konuşmanın altı boş değildi. FETÖ yapılanması bence de hala devam ediyor.

Türkiye’de ki spor branşlarına da bu yapılanmanın hala etki ettiğini düşünüyorum.

Senelerdir gözümüzün önünde kurulan bu yapılanma, önce insanlara yardım etti güven kazandı. Okullar açtı, kendilerine mürid yetiştirdi. Sonra hain darbeyi gerçekleştirdi.

Yapacakları darbeyi 30 yıl önce planladılar. Bu kadar nakış nakış işlenen bir hainlik için darbenin başarısız olma durumunu da hesaba katıp gereken önlemleri de almışlardır.

Zaten FETÖ elebaşı, teröristi bu yüzden ABD’den alamıyoruz. Nasıl bir anlaşma yaptıysa çeşitli bahanelerle iadesi yapılmıyor.

Kısacası Aziz Yıldırım’ın bahsettiği bu baronların temizlenmesi gerek. Bu olay bir ihbar niteliğinde değerlendirilmeli. Hem ülkemiz için hem Türk futbolu için, terörü ülkemizden uzak tutmamız şart…

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları