Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını'nın partisinde çıldırdı! İlk defa böyle görüntülendi

Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını'nın partisinde çıldırdı! İlk defa böyle görüntülendi

Milyonlarca kişinin her hafta cuma gününü iple çekmesine neden olan Yalı Çapkını sezon finali yaptı. Final partisinde ise Afra Saraçoğlu ilk defa böyle görüntülendi.

Star Tv’de her cuma günü yayınlanan ve rekor üstüne rekor kıran Yalı Çapkını dizisi sezon finali yaptı. Uzun bir dönem süren nefes almadan çalışan oyuncular emeklerinin karşılıklarını reyting rekorları kırarak aldı.

Bir sezon önemli bir başarı elde eden dizi, bu başarısını sezon finali partisinde adeta çıldırarak kutladı. Dizinin başrol oyuncusu olan Afra Saraçoğlu namı değer Seyran sezon finalinde öyle eğlendi ki tabiri caizse tam olarak ‘Çıldırdı’.

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın Seyhan'ı, ekranların en güzel oyuncuları arasında yer alan Afra Saraçoğlu, dizisinin final kutlamasında hem dans hem de bateri şovuyla adeta kendinden geçti.

O anlar ise sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Çılgınlar gibi dans eden Saraçoğlu sonrasında baterinin başına geçti, çalışma arkadaşlarına eğlenceli dakikalar yaşattı.

Hem partneri hem de gerçek hayatta sevgilisi olan Mert Demir ile çılgınlar gibi eğlenen Saraçoğlu’nun o hallerini gören sosyal medya kitlesi hayretle izledi.

Sosyal medyaya damga vuran bu görüntüleri gören takipçileri ise ünlü oyuncuya, ‘Çok güzel eğlenmiş’, ‘Harika görünüyor’, ‘Nasıl mutlular’, ‘Bravo Afra’ şeklinde yorumlarda bulundu.

fdsgdfaha.jpg

640xauto.webp

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın Seyhan'ı, ekranların en güzel oyuncuları arasında yer alan Afra Saraçoğlu, dizisinin final kutlamasında hem dans hem de bateri şovuyla adeta kendinden geçti.

YALI ÇAPKINI SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Star TV'nin iki sezon boyunca büyük ilgi gören dizisi Yalı Çapkını'nın 7 Haziran'daki finalinde, Pelin'in hastalığı hakkında verdiği bilgiler Seyran'ı hayrete düşürdü. Bu gelişme, Pelin ve Seyran'ın işbirliği yapmalarına zemin hazırladı.

Ferit, sevdiklerini korumak için daha güçlü olmaya karar verdi ve bu zorlu süreçte en büyük desteği Kont Ziya'dan aldı. Kont Ziya'nın yönlendirmeleriyle Ferit, tamamen farklı bir kişiliğe bürünürken, bu değişim Seyran'ı rahatsız etti ve çareyi Halis Ağa'ya danışmakta buldu. Bu adım, Kont Ziya ve Halis Ağa arasında bir çatışma başlattı. Durumun kötüye gittiğini fark eden Halis Ağa, Korhan Ailesi'nin acılarını hafifletmek için beklenmedik bir plan uygulamaya karar verdi. Halis Ağa'nın sürprizi herkesi şoke ederken, Seyran, ölüm ve yaşam arasındaki ince çizgide yürüdü.

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR?

Selanik ve Girit kökenli bir aileden gelen Afra Saraçoğlu, 1997 yılında Edremit'te dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini ve ortaöğrenimini Antalya'da tamamladıktan sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne girmeye hak kazanmıştır. Öğrencilik yıllarında, 2016 yılında çekilen "İkinci Şans" filmi ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.