Şarkıcı Edis’ten kahkaha attıran Kızılcık Şerbeti yorumu! “Aradığım kafa yanıklığı”

Şarkıcı Edis’ten kahkaha attıran Kızılcık Şerbeti yorumu! “Aradığım kafa yanıklığı”

Şarkıcı Edis, Kızılcık Şerbeti’nin sevilen karakterine yaptığı göndermeyle kırdı geçirdi.

Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti’nin sezon finali yayınlandı. Heyecan dolu bölüm hala konuşulmaya devam ederken, şarkıcı Edis’in Alev karakterine yaptığı gönderme sosyal medyada olay oldu.

edisdgfgfg.jpg

Kızılcık Şerbeti severlerden olduğu anlaşılan Edis, yaptığı paylaşımla takipçilerini gülümsetti.

SEZON FİNALİNDE ORTALIK BİRBİRİNE GİRMİŞTİ

Kızılcık Şerbeti’nin Cuma akşamı ekranlara gelen sezon finalinde yer yerinden oynamıştı. Ömer ile Görkem’in daha önce yaşadıkları açığa çıkmış, Ünalların evi bir hayli karışmıştı.

8def89c4a297706745828a9614cb1580-840.jpg

Her şeyi öğrenen Fatih çıldırıp Görkem’in üstüne yürüdü. O esnada başına vazo isabet eden Mustafa kanlar içinde kalarak yere yığıldı. Sonrasında Görkem’in camdan düştüğü son sahne şoke etti.

Evdeki bu olaylar sürerken Alev’in sancıları tuttuğu için Abdullah’ı aradığı ve ulaşamadığı dikkat çekti. Telefonlarını açmayan Apo’ya sinirlenen Alev, Berlin’e bir uçak bileti aldı ve taksiye atlayarak gitti. Şarkıcı Edis tam da bu sahneyi diline doladı.

d2e18885aa6fb282c9548df567547ef6-840.jpg

“ARADIĞIM KAFA YANIKLIĞI”

Edis, Alev’in kimseye bir şey söylemeden, sıkılıp bunaldığı ve telefonlarına dönülmediği için yurt dışına çıkmaya yeltenmesi sahnesini mizahi bir dille eleştirdi.

Kafası atınca biletini alıp Berlin’e giden Alev ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Edis, “Telefonları açılmayınca Berlin’e taşınmak. Aradığım kafa yanıklığı…” dedi.

Takipçileri o ifadelere bir hayli güldü.

Birçok sosyal medya kullanıcısından da konuyla alakalı çok sayıda yorum geldi. “Keşke ben de gitsem öyle Berlin’e”, “Keşke herkesin böyle bir şansı olsa”, “Popçusundan topçusuna kadar ülkece Kızılcık Şerbeti bağımlısıyız” şeklindeki yorumlar dikkat çekti.

edis.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.