Kızılcık Şerbeti'ndeki Giray'ın evindeki gizemli kadının kim olduğu ortaya çıktı! Detayı öğrenenler şoke oldu

Kızılcık Şerbeti'ndeki Giray'ın evindeki gizemli kadının kim olduğu ortaya çıktı! Detayı öğrenenler şoke oldu

Reytingleri alt üst eden dizi Kızılcık Şerbeti sezon finalindeki gizemli kadınla ilgili çarpıcı detaylar konuşuluyor.

Kızılcık Şerbeti sezon finali dün akşam yayınlandı. Ekranda adeta fırtınalar koparan dizinin her sahnesi ayrı olay yarattı. İzleyenlerinin “uzun zamandır böyle sezon finali izlememiştim” dedikleri son bölümde yaşananlar çığırından çıktı. Doğa karakterine partner olarak diziye birkaç bölüm öncesinden dahil olan Giray karakterinin gizemli halleri Kızılcık Şerbeti izleyicisini ters köşe yaptı.

GİRAY’IN EVİNDEKİ GİZEMLİ KADIN KİM?

Sezon finalinin son sahnesi gelmeden önce izleyiciye küçük bir hayal kırıklığı yaşatıldı. Herkes Giray karakterini efendi, iyi niyetli ve içten görürken bir anda Giray’ın gerçek yüzünün ortaya çıkması izleyenleri şaşkına çevirdi.

ks7.webp

Olay yaratan sahnelerin yayınlandığı sezon finalindeki bir sahnede Doğa, Giray’ın evine akşam yemeğine gidiyor. Giray ile romantik bir akşam yemeği yiyen Doğa, ardından Giray’ı tutkulu şekilde öpmek istiyor. Ancak Giray kendisini geri çekiyor. O anlarda bozulan Doğa, Giray’ın açıklamasını duyunca yatışıyor.

Giray, “Ağırdan alalım demiştin, ben de o yüzden ağırdan almak istiyorum” diyor. Bu sahnenin ardından samimi halleri devam eden çift, mutlu görünüyor. Ardından Doğa, evden ayrılmak üzere ayaklanıyor ve Giray da onu yolcu ediyor.

Doğa’yı yolcu ettikten sonra eve giren Giray’ı oturur vaziyette mini etekli bir kadın karşılıyor. Sadece bacakları ve elindeki kadehi görünen gizemli kadının kim olduğu ise henüz bilinmiyor.

KAFALAR KARIŞTI

Giray ile gizemli kadının diyalog kurduğu sahne, kafaları iyiden iyiye karıştırdı. Yemekleri kendisinin hazırladığını söyleyen ve Doğa’ya yediren Giray’ın kadınla konuşmasındaki ‘yemek’ detayı da dikkat çekti.

Efendi bir karakter olarak lanse edilen Giray’ın kadınla konuşmaları olay oldu. Koltuğa oturmuş ve elinde kadehi olan gizemli kadın Giray’a “Gitti mi Doğa?” diye sordu.

Giray ise “Yaptığın yemekleri çok beğendi” cevabını verdi. “Elim lezzetlidir” diyen gizemli kadın, ardından “Sence inanmış mıdır?” diye sordu.

ks3.webp

GİZEMLİ KADINLA İLGİLİ DİKKAT ÇEKEN TAHMİNLER

Kadının kim olduğu henüz bilinmese de izleyenlerin tahminleri gelmeye başladı. Giray karakterinin yalancı çıkması hayal kırıklığı yaşatsa da gizemli kadının kim olduğunu tahmin etmek isteyenler ilginç detayları hatırladı. Bu konuda bomba bir iddia dikkat topladı.

Gizemli kadının, dizinin 10. bölümünde Fatih’in evli arkadaşı İlhan karakterinin sevgilisi Melike olduğu öne sürüldü. Doğa’nın o bölümde çıkıştığı Melike’nin aslında Giray’ın kardeşi olabileceği, intikam duygusuyla harekete geçtiği düşünüldü.

ks6.webp

Başka bir iddiaya göre ses tonunun Defne Samyeli’ne benzediği söylendi. Konuşan kadının sesinin Defne Samyeli’ye ait olabileceği iddia edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.