Esra Ezmeci neden evlenmediğini açıkladı! ‘Antrenörler oynamaz’

Esra Ezmeci neden evlenmediğini açıkladı! ‘Antrenörler oynamaz’

Psikolog ve sunucu Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından Instagram’dan gelen bir soru üzerine neden evlenmediğini açıkladı.

Psikolog ve gündüz kuşağında sunuculuk yapan Esra Ezmeci, kendisine yöneltilen soruları cevaplamaya devam ediyor. Gelen soruları Instgram hesabından paylaşarak yanıtlayan Esra Ezmeci bu kez neden evlenmediğine dair gelen soruyu yanıtladı.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, takipçilerinden gelen soruları cevaplayarak paylaşmaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatlarına ilişkin gelen sorulara cevap veren Esra Ezmeci, yeni gelen soruları cevapladı.

iliski-tavsiyeleriyle-taninan-esra-ezmeci-tesetture-girdi-3e5cc700-w1200xh675.webp

Programında ve sosyal medyada büyük ilgi gören Esra Esmeci soru cevap taktiğini kullanarak popüleritesini artırmaya devam ediyor. Sosyal medyada da geniş kitlelere hitap eden Ezmeci, takipçilerden gelen garip sorulara şaşkınlık yaratan cevaplar vermeye devam ediyor.

“ÇÜNKÜ ANTRENÖRLER OYNAMAZ”

Bu kez bir takipçisi Ezmeci ile ilgili bir soru. Gelen soruyu Instagram hesabından paylaşan Esra Ezmeci, neden evlenmediğine dair takipçisinin sorusunu yanıtladı. Bir takipçi Esra Ezmeci’ye, “Siz ve sizin gibi ilişki hocaları neden evli değil, oysa ki her şeyi bu kadar biliyorken” diye soru yöneltti.

s-a77da2c9c2fd67a70b9b21583a83b6db18be2489.webp

Esra Ezmecinin verdiği cevap ise okuyanları düşündürdü. Instagram’ın hikaye bölümünden paylaşım yapan Esra Ezmeci, gelen soruya “Çünkü antrenörler oynamaz diye bir söz var. Aslında bu alanda tavsiye veren bir çok kişi bekar. Ayrıca bu alanda çok fazla bir şey bilmenin ya uzman olarak getirdiği dezavantajlar da olabilir diyelim.” cevabını verdi.

7-riqm.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.