Bahar dizisinin finali ortaya çıktı! Bu gelişme Evren ile Bahar’ın arasını açacak

Bahar dizisinin finali ortaya çıktı! Bu gelişme Evren ile Bahar’ın arasını açacak

Show TV’nin dikkat çeken dizisi Bahar Salı günü ekranlardan ayrılırken Evren ile ilgili yaşanan gelişme şoke etti.

Sezonun soluksuz izlenen dizisi Bahar, Show TV’nin en iyi çıkış yapan dizileri arasında yer aldı. Başlayalı henüz 15 bölümlük bir geçmişi olmasına rağmen sezon finali yapmaya hazırlanan dizinin son bölümünün fragmanı geldi. Geçtiğimiz günlerde ilk fragmanı yayınlanan dizinin ikinci fragmanı da yeni paylaşıldı ve yaşanan gelişmeler nefesleri kesti.

bahar3.jpg

SALI AKŞAMLARININ VAZGEÇİLMEZİYDİ

Sezon finaliyle ekranlara kısa süreliğine veda etmeye hazırlanan Bahar dizisi, her Salı ekranlarda yerini alıyor. Ancak dizi 11 Haziran Salı günü sezon finaliyle sevenlerinin karşısına çıkacak.

Duygu dolu anlar yaşatan dizinin sezon finalinde de aynı duygu selinin yaşanacağı, yayınlanan tanıtım filmleriyle ortaya çıktı ve beklenti arttı. MF Yapım tarafından Show TV için çekilen dizinin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt üstlenirken dizinin senaryosunu Ayça Üzüm kaleme alıyor.

BAHAR’I YENİ BİR AMELİYAT BEKLİYOR

Dizinin yayınlanan son bölümünde Bahar’ın hastalığı tekrar nüksetmiş, sevenlerini üzmüştü. Sezon finalinde Bahar’ın yeniden ameliyat olması gerektiği ortaya çıktı. Ancak yeni bir karaciğeri bünyesinin kabul edip etmeyeceği merak edilmeye başlandı.

Bu durum, herkesin Bahar’a destek olmasını sağladı ve Bahar’ın hayatta kalıp kalmayacağı merak edildi.

bahar1.jpg

EVREN’İN KİMLİĞİ AFİŞE OLUYOR

Yeni sezon finali bölümünde Timur ile Evren arasında yeni bir gelişme yaşanıyor. Üstelik buna ön ayak olan kişi de Timur’un yeni avukatı olan Dora Ersoy oluyor. Dora, Evren’in yetimhaneden arkadaşı olmasına rağmen, Bahar ile Evren’in arasını açmak için hamleler yapıyor.

Son yayınlanan bölümde bilerek Timur’un boşanma avukatlığını üstlenen Dora, yeni bölümde ortalığı karıştıracak. Gerilimli bir sezon finali yaşanmasına sebep olan Dora, Evren’in gerçek kimliğini kanıtlarıyla birlikte Timur’a açıklayacak.

bahar2.jpg

Timur ise öğrendikleri bilgiler karşısında Evren ile karşı karşıya gelerek kimliğini açığa çıkaracak. O anların sonrasında Bahar ile Evren’in aralarının açılacağı öngörülüyor. Çünkü Evren’in Bahar’a yaklaşmasının nedeni Timur ile olan ortak geçmişleri nedeniyleymiş gibi algılanıyor. Bu durum Bahar’ın ne tepki vereceğini merak konusu haline getirdi.

TİMUR BOŞANMAMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR

Sezon finalinde dava görülmeden önce Timur, Bahar'ın gönlünü alabilmek için elinden geleni yapacak ve kapılara dayanacak. Ancak Bahar yüz vermeyecek. Bahar'ın annesinin elini bile öpmeye giden Timur'un o anlarda dut gibi sarhoş olması dikkat çekiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.