Aslıhan Gürbüz tekrar ortaya çıktı! İstanbul’u terk etmişti

Aslıhan Gürbüz tekrar ortaya çıktı! İstanbul’u terk etmişti

Oyuncu Aslıhan Gürbüz Ege’ye yerleşmesinin ardından uzun bir süre sonra tekrar ortaya çıktı.

Ufak Tefek Cinayetler, Masumlar Apartmanı gibi sevilen dizilerde yer alan ve uzun zamandır ortalarda görünmeyen oyuncu Aslıhan Gürbüz, katıldığı bir davette görüntülendi. Basın mensuplarının sorularına cevap veren Gürbüz, İstanbul’dan ayrı geçirdiği zamanlarda neler yaptığını da açıkladı.

aslihangurbuz2.webp

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAMI TERCİH ETMİŞTİ

Ekranlardan uzun süre boyunca ayrı kalan oyuncu Aslıhan Gürbüz, İstanbul’u terk ederek Ege’ye yerleşmiş, Ayvalık’ta yaşamını sürdürmeye karar vermişti. Doğayla iç içe bir hayatı tercih eden oyuncu, sonunda bir davette görüntülendi.

Ufak Tefek Cinayetler, Kırmızı Oda, Yahşi Cazibe gibi dizilerde yer alan, son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan Ongun karakterini canlandıran ünlü oyuncu, başarılı projelerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme gelmişti. İsmail Hacıoğlu ile yaşadığı aşkla dikkatleri üzerinde toplayan oyuncunun meslektaşı Hacıoğlu ile evlenmesi beklenirken ayrılık gelmişti.

Gürbüz ve Hacıoğlu çifti ayrılık haberleriyle magazin gündemini sarsmış, Hacıoğlu ayrılığın ardından eski eşi ile barışarak milyonlarca kişiyi şaşkınlığa uğratmıştı.

aslihan.webp

ZOR GÜNLERİ GERİDE BIRAKTI

Oyuncu Aslıhan Gürbüz, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ekranlardan uzaklaşmıştı. Aynı zamanda Ayvalık’a taşınan Aslıhan Gürbüz, zor günlerini yeni yeni atlattı ve bir davette görüntülendi.

Doğayla iç içe sürdüğü yaşamından kareleri sosyal medya hesabından paylaşan ve zeytin hasadı yaptığı anları da takipçileriyle paylaşan Gürbüz, son dönemde izlediği dizilerin sorulması üzerine “Hayatımda izlemediğim kadar dizi izliyorum bu aralar. Kızıl Goncalar, Bahar, Sandık Kokusu’nu izliyorum. Güzel işler yapılıyor” ifadelerini kullandı.

aslihangurbuz1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.