Ata Demirer’in aradığı o kişi ortaya çıktı! Denizde bulduğu yüzüğü hesabından paylaşmıştı

Ata Demirer’in aradığı o kişi ortaya çıktı! Denizde bulduğu yüzüğü hesabından paylaşmıştı

Tatil paylaşımlarıyla yaz aylarını şenlendiren komedyen Ata Demirer’in dün denizde bulduğu yüzüğün sahibi ortaya çıktı.

Komedyen Ata Demirer, sosyal medyada yaptığı yaz paylaşımlarıyla takipçilerini tatile çıkmışlar gibi hissettiriyor. Ünlü isim, dünkü paylaşımıyla da sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

Demirer, dün denizin içinde bulduğu altın alyansı sosyal medya hesabından paylaşarak bir çağrı yapmış, sahibini aramıştı. Ayazma plajından paylaşım yakan ünlü komedyen, yüzüğün sahibine şu sözlerle seslenmişti:

“Ayazma plajında denizde yüzüğünü düşüren 23/09/23 plakalı Kardelen Hanım, yüzük bende. Bul beni, olmadı karakola bırakırım.”

Demirer’in “beni bul” çağrısı yaptığı Kardelen Hanım ortaya çıktı.

atademirer.jpg

“1 HAZİRAN’DA MÜSTAKBEL EŞİM DÜŞÜRDÜ”

Ata Demirer’in söz konusu paylaşımında adı geçen Kardelen Hanım sonunda ortaya çıktı. Ünlü komedyenin paylaşımını alıntılayarak kendi gönderisini paylaşan kadın, “Ata Bey, o Kardelen benim. 1 Haziran’da müstakbel eşim düşürdü, düşürmez olaydı. Lütfen görünüz” notunu paylaştı. Ayrıca paylaşıma kendi yüzüğünün de tarihi görünen fotoğrafını paylaştı.

BU GÖNDERİ DE ESPRİLİ YORUMLARIN ODAĞI OLDU

Sosyal medyada eğlenceli anların yaşanmasına neden olan kayıp alyans vakası, görenlerin yorum yapmadan geçememesine sebep oldu.

Esprili gönderiler, gülen emojilerle renklendirildi. Yüzüğü kaybeden adamın sağlığından şüphelenenler, boşanmadan bahsedenler ve konunun güzel bir anı olacağını düşünenler esprilerini paylaşılan gönderinin altında yapmayı ihmal etmedi.

Sosyal medyada bir kullanıcı “Birbirinizi kaybetmeyin inşallah” derken başka bir kişi de “Yüzük bulunmadan önce yaşananları düşünmezlerse çok tatlı bir anı olmuş” dedi. Başka birininse “Ağabeyin sağlığından şüpheliyiz önce mutluluk fotoğrafı bekliyoruz” dediği görüldü.

imzalik-ata-demirer.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.