Yusuf Güney kıyametin kopacağı tarihi açıkladı! En son astral seyahate çıkmıştı

Yusuf Güney kıyametin kopacağı tarihi açıkladı! En son astral seyahate çıkmıştı

Daha önce uzaya gittiğini ifade eden Ünlü şarkıcı Yusuf Güney bu kez kıyametin kopacağı tarihi açıkladı.

Rafet El Roman'la 2008 yılında düet yaptığı 'Aşk-ı Virane' parçası ile müzik kariyerine başlayan Yusuf Güney, ‘Unut onu Kalbim’ ‘Heder Oldum Aşkına’ adlı şarkılarıyla da adından söz ettirmişti.

Taklit yeteneği ile de tanınan ünlü şarkıcı geçtiğimiz yıllarda astral seyahatle uzaya gittiğini söyleyerek gündeme oturmuştu. Astral seyahatin bilimsel olarak var olduğunu söyleyen Yusuf Güney, düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebildiğini söylemişti.

s-bfdedf597c3ca74d811a02fde6bc575164b1331d.webp

Bir dönem NASA’nın paylaştığı bilgileri daha önce kendisinin söylediğin iddia eden şarkıcı, Ay’da su olduğunu, Mars’ta yemyeşil bir göl olduğunu ve orada bir asker üs olduğunu ilk kendisinin açıkladığını ifade etmişti.

“BU ZAMANA KADAR HER ŞEY FRAGMANDI”

Ünlü şarkıcı bu kez kıyamet için tarih verdi. Eser Yenenler’in Youtube programına katılan Yusuf Güney kıyametin kopacağı tarihi açıkladı. Yusuf Güney’in bu söylemleri sosyal medyada gündem oldu.

Söz konusu programda Yusuf Güney, “Bu zamana kadar yaşanan her şey fragmandı. 2030'da mini bir kıyamet kopacak. Sıfırlayacaklar bizi" diyerek resmen tarih verdi.

Daha önce, 2024 ve 2025 yıllarında çok acayip şeyler yaşanacağını söyleyen Yusuf Güney, “2030'dan sonra uzaylılarla ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız.” Demişti.

664ee1581a44c980b1c70e06.webp

Yusuf Güney’in kıyamet açıklamaları ise sosyal medyanın diline düştü. Kimi sosyal medya kullanıcısı “Bu adamın dedikleri gerçekten beni çok keyiflendiriyor.” derken bir kullanıcı ise ‘Ne içiyor acaba’ yorumunu yaptı.

asdasdadasdad21212.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.