Zeynep Bastık’la dudak dudağa yakalanmıştı! Serkay Tütüncü şimdi ise o oyuncu ile tatile çıktı

Zeynep Bastık’la dudak dudağa yakalanmıştı! Serkay Tütüncü şimdi ise o oyuncu ile tatile çıktı

Zeynep Bastık ile sevgili olan oyuncu Serkay Tütüncü şimdi ise o oyuncu ile tatile çıktı.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, geçtiğimiz günlerde Survivor ile ünlenen daha sonra oyunculuk kariyerine başlayan Serkay Tütüncü ile dudak dudağa görüntülendi. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu olayın ardından ikilinin sevgili olduğu anlaşıldı.

Zeynep Bastık ile yeni aşka yelken açan Serkay Tütüncü bu kez Bülent Şakrak ile tatil karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Ceyda Düvenci ile boşanmasının ardından Esra Akpınar yeni bir aşka yelken açan Bülent Şakrakçı, Zeynep Bastık'ın yeni sevgilisi Serkay Tütüncü ile tatile çıktı. İki ünlü isim o anları sosyal medyadan takipçileri ile paylaştı.

kapak-123104.jpg

Ellerinde rakı dolu bardaklarla poz veren ikilinin fotoğrafının altına Zeynep Bastık yorum yaptı. Serkay Tütüncü ile olan fotoğrafını paylaşan Bülent Şakrak "Biz sağlığa içiyoruz, şerefe ihtiyacı olanlar içsin.” derdi babam' notunu düştü.

dsadfasdasd.jpg

Fotoğrafın altına ise Serkay Tütüncü ile yeni aşk yaşamaya başlayan Zeynep Bastık kayıtsız kalmayarak, Bülent Şakrak’ın fotoğrafının altına 'hem şerefli hem sağlıklı iki beyefendi bravo' ifadelerini kullandı.

asdasdadad.jpg

640xauto.webp

Bülent Şakrak’ın paylaşımını alıntılayan Serkay Tütüncü ise Instagram hesabından fotoğrafı şu sözlerle takipçileri ile paylaştı; “Niceleri olsun Bülent abim. Caption’ı bu yılın favorisi seçtim”

asdadasdad.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.