Merve Dizdar sade bir törenle dünyaevine girdi! Yakın arkadaşı Ezgi Mola’dan jet paylaşım

Merve Dizdar sade bir törenle dünyaevine girdi! Yakın arkadaşı Ezgi Mola’dan jet paylaşım

Oyuncu Merve Dizdar, bir süredir birlikte olduğu Cihan Ayger ile Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde evlendi.

Altın Palmiye ödülü alan ünlü oyuncu Merve Dizdar, 10 aydır ilişkisi bulunan Cihan Ayger ile dün nikah masasına oturdu. Sade bir törenle Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde evlenen Dizdar, Nihan Peker imzalı sade ve şık bir gelinlik giydi. Uzun çiçeği ve örgülü saçıysa görenleri hayran bıraktı.

Çiftin nikah şahitleri ise Numan Atay ile Ayşegül Karacan oldu.

7-lgga.webp

EZGİ MOLA MERAK EDİLDİ

Masumlar Apartmanı dizisinde beraber rol aldığı arkadaşı Ezgi Mola’nın Dizdar’ı yalnız bırakıp bırakmadığı merak konusu oldu. Mayıs ayında evlenen yakın dostu Mola’nın kendisini nikâhına çağırmaması çok konuşulmuştu. Ardından da “Acaba Dizdar, Mola’yı çağırdı mı?” sorularını akıllara getirmişti.

Dizdar, Ezgi Mola’nın düğünü sorulduğunda ““Kapalı bir düğündü. Biz de davetli değildik ama müthişti. Onun üzerine söyleyecek bir şeyim yok” ifadelerini kullanmıştı.

Oyuncu Ezgi Mola ise yakın dostu Dizdar’ın nikahında görüldü. Dizdar’ın “Evet” dediği anlarda Mola, çiftin mutluluğunu sevinç çığlıklarıyla karşıladı.

8-e3fr.webp

PAYLAŞIM YAPTI

Oyuncu Ezgi Mola, yakın arkadaşını yalnız bırakmadığı kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. “Benim canım Mervem @mervedizdar ve canım @cioayg… Çok mutlu olun, sizi çok seviyorum” diye not düştüğü fotoğrafı paylaşan Mola, beğeni topladı.

4-nwew.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.