Simge Sağın’dan Beşiktaş taraftarını kızdıran sözler! İtirafıyla sosyal medyayı salladı

Simge Sağın’dan Beşiktaş taraftarını kızdıran sözler! İtirafıyla sosyal medyayı salladı
Eser Yenenler’in yayınına konuk olan şarkıcı Simge Sağın, Beşiktaşlıların tepkisini toplayacak açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz yıl, popüler şarkısını Galatasaray için seslendiren ve Galatasaraylı Icardi ile takımın şampiyonluk töreninde şarkı söyleyen ünlü şarkıcı Simge Sağın, Beşiktaş ile ilgili sözleriyle büyük bir kitlenin tepkisini topladı. Komedyen Eser Yenenler’in dijital yayın platformu üzerindeki programına katılan Sağın’ın o sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

1714977989924-yeni-proje-2.jpg

AŞKIN OLAYIM ŞARKISI ICARDI İLE BÜTÜNLEŞMİŞTİ

Galatasaraylı Mauro Icardi, gösterdiği üstün başarıyla taraftarın kalbini kazanmış, Simge Sağın’ın popüler şarkısı olan ‘Aşkın Olayım’ da ünlü futbolcuyla ilişkilendirilerek sevinç marşı haline gelmişti.

Aslında Beşiktaşlı olduğu bilinen Simge Sağın’ın Galatasaray’ın kupa töreninde Icardi ile düet yapması gündem olmuştu.

icardi1.jpg

BEŞİKTAŞLILARI KIZDIRACAK SÖZLER

Ünlü şarkıcı Sağın, geçtiğimiz gün Eser Yenenler’in YouTube kanalındaki programına katılıp çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yenenler, Sağın’a Beşiktaş ile ilgili soru yöneltince ünlü şarkıcı Beşiktaş taraftarının tepkisini çeken sözler etti. Sağın, “Ben çok fanatik Beşiktaşlıydım, artık değilim. Fanatikliğimi geçen yıl bunları yaşarken bir kenara bırakmak zorunda kaldım. Yaşadığım şey, benim fanatikliğimin de üstüne çıktı” ifadelerini kullandı. Bir yerde sanatçı olduğu için ve birçok dinleyicinin karşısına çıktığı için bir duruş sergilemesi gerektiğinin altını çizdi.

Sözlerinin devamında Galatasaray’ın gecesinden bahseden Sağın, hayatının en ilginç gecelerinden biri olduğunu söyledi ve fanatik Beşiktaşlılığının oradan sonra kalmadığını ifade etti. O an sanatçılığının ağır bastığını söyleyen Sağın, “Ben olması gereken, doğruyu uyguladım ve oraya gittim. İyi ki gitmişim diyorum” dedi.

icardi2.webp

TARAFTARDAN TEPKİ GELDİ

Şarkıcı Simge Sağın’ın sözleri kısa sürede tepki çekti. Beşiktaşlı taraftardan, Sağın’ın sözleri üzerine “Biz her şeyi Beşiktaş’ın önüne koyarız”, “Beşiktaş seni istemiyor”, “Yarın başka büyük futbolcu gelir onda prim kasarsın”, “Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur”, “Sen duruşu, sanatı falan seçmedin, sen primi parayı seçtin” şeklinde tepkiler yağdı.

simge-sagin.jpg

SİMGE SAĞIN KİMDİR?

Kariyerine 2011 yılında adım atan şarkıcı Simge Sağın, 8 Ağustos 1981 yılında Kurtuluş’ta doğdu. 42 yaşındaki şarkıcı, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı mezunudur.

Konservatuara ilk girdiği yıl Zeynep Dizdar’a geri lokallik yapan Sağın, sonrasında Gülşen’in vokalisti olmuş, ardından Yaşar, Serdar Ortaç, Kıraç, Demet Akalın gibi isimlerle çalıştı. Şimdilerde şarkıcı, söz yazarı ve besteci olan Sağın, pop müzik üzerine çalışmalarını gerçekleştiriyor.

simge2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.