Burcu Biricik’in bebeğinin adı ortaya çıktı! Ünlü oyuncu doğum gününü ev partisiyle kutladı

Burcu Biricik’in bebeğinin adı ortaya çıktı! Ünlü oyuncu doğum gününü ev partisiyle kutladı
Bebeğine kavuşmak için gün sayan Burcu Biricik, doğum gününde kızına koyacağı ismi herkese açıkladı.

431102325-18420870694021298-1760721320968801700-n.jpg

Camdaki Kız adlı dizinin başrolü olarak yükselen ve ekranların sevilen yüzü haline gelen oyuncu Burcu Biricik, 35. yaş gününü ev partisiyle kutladı. Ünlü ismin kızına koyacağı isim pastanın üzerinde göze çarptı.

AİLE DOSTLARI VE ARKADAŞLARI DA KATILDI

Biricik, 35 yaşına bastı. Evde verdiği partiyle doğum gününü kutlayan ünlü oyuncu, hamileliğinin son demlerini yaşıyor. Güzel oyuncunun kızına ne isim vereceği ise henüz bilinmiyordu ancak oyuncu, partide kızının adını herkese açıklamayı tercih etti.

urcu1.webp

Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı şov ile tanıdığımız Aydan Taş, oyuncu Türkü Turan, senarist Pınar Bulut gibi isimlerin katıldığı doğum günü partisi eğlenceli anlar yaşanmasına neden oldu.

KIZININ ADI BELLİ OLDU

Tam on yıl önce 2014 yılında nikah masasına oturduğu Emre Yetkin ile birlikte ilk bebeklerini kucağına almayı bekleyen Burcu Biricik, düzenlenen partide kızının adını ne koyacağını açık etti.

Hamilelik süreciyle ilgili sık sık sosyal medya paylaşımı yapan Biricik’in 35. yaşının kutlandığı partide, pastasının üzerinde yazan isim dikkat çekti. Biricik’in pasta başında söylediği sözler de videoya kaydedildi. Ünlü oyuncu, pastasını üflemeden önce yaptığı konuşmada kızının adının Luna olduğunu söyledi.

burcu2.webp

Biricik, partide bulunan herkese seslenerek şu ifadeleri kullandı:

“Sizi gerçekten çok seviyorum. Yıllardır hayatımdasınız, hayatımda olmaya devam edin. Luna’mın böyle güzel bir ailesi olacağı için çok mutluyum.” dedi ve ardından eşini “Yanıma gel kocacığım” diye çağırdı. Ardından Biricik, “Bir de böyle babası olacak. Sizi gerçekten çok seviyorum. Ağlayacağım galiba. Sizi çok seviyoruz ve hayatımızda hep var olun diyoruz” ifadelerini kullandı.

s-1237e6ebd841c926894ed9f49512d1820c34fae3.webp

OYUNCU BURCU BİRİCİK KİMDİR?

Antalyalı olan Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 doğumludur. Biricik, Antalya’da 2006’da düzenlenen Miss Mediterranean Güzellik Yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçildi.

Lise yıllarında oyunculuğa merak salan Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümünde lisans eğitimini tamamlarken, aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi almayı ihmal etmedi. Ardından burada stajyer olarak kadroda yer alarak kariyerine adım attı. Ekranlara ilk kez 2007 yılında yayınlanan Maçolar dizisiyle gelen ünlü oyuncu, Hayat Şarkısı, Beni Böyle Sev, Kuzgun, Kırmızı Oda ve Camdaki Kız gibi dizelerle ön plana çıktı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.