Furkan Andıç’tan ihanet itirafı! Ünlü oyuncuyla ilgili şoke eden detay

Furkan Andıç’tan ihanet itirafı! Ünlü oyuncuyla ilgili şoke eden detay
YouTube kanalı üzerinde yayınlanan Katarsis adlı programa katılan oyuncu Furkan Andıç, özel hayatına dair çok özel paylaşımlar yaptı.

Gökhan Çınar sunuculuğunda sosyal paylaşım platformu YouTube’da yayınlanan Katarsis programında kendisine dair paylaşımlarda bulunan Furkan Andıç, Çınar’ın sorduğu sorular üzerinden çok özel ifadelerle cevaplar verdi.

DIŞ GÖRÜNÜMÜ HAKKINDAKİ SORUYA CEVAP VERDİ

Andıç, Çınar’ın “Çok yakışıklı olmakla anılıyorsun ya, senin yakışıklılık kavramıyla aran nasıl? Kendini nasıl buluyorsun?” sorusu üzerine uzunca bir cevap vererek şunları söyledi:

“Estetik ve göreceli bir şey aynı zamanda. O yüzden sırtımı yasladığım ona tutunduğum bir yer olmadı hiçbir zaman. Hatta bazen yer yer utandırmıştır da beni. Kalıcı olmayan bir şeye hak ettiğinden daha fazla değer atfedildiğinde bir mahcubiyet doğuyor. Çünkü zaten benim yarattığım bir şey değil bu annem babam yapmış, genler uygun düşmüş, olmuş. Yani benim üstünde etkisi olduğum bir şey değil. O yüzden o tarz iltifatları kabul ederken genelde eğilir bükülür ve utanırım. Ama aynaya bakınca halimden ve iç huzurumdan memnun olmak beni daha çok tatmin eder.”

Kendine bakıp bakmadığı, bakımlılık sorusu üzerine ise kendisine bakma rutinleri olmadığını söyledi.

furkan.jpg

İHANET İTİRAFI GELDİ

Gökhan Çınar ile sohbetinde kendisiyle alakalı çok özel detaylara giren ünlü oyuncu, ihanet itirafıyla ekran başındakileri şoke etti. Aşık olduğu, sevdiği zaman çok fedakar olabildiğini, kendinden verdiğini, o kişinin yüzüne kovayla sevgi boşalttığını söyleyen Andıç, geçmişte ihanete uğradığını, üstelik sevgilisinin kendisini en yakın arkadaşı ile aldattığını öne sürdü.

Henüz 18-19 yaşlarındayken başına gelen ihaneti anlatan ünlü oyuncu, olayı öğrendiğinden sonra o insanların sanki hiç var olmamışçasına hayatından yok olduklarını hissettiğini açıkladı.

İhanetin üzerinde çok büyük bir hayal kırıklığına neden olduğunu söyleyen Andıç, yıllar sonra ise eski sevgilisi ve ihanete konu olan arkadaşıyla karşılaştıklarını anlattı. Karşılaşmada ikiliye selam verdiğini ve hiçbir şey yaşanmamış gibi davrandığını vurgulayan Andıç, “Bana baktıklarında o anı hatırlamalarını istemem. Kimse böyle bir hapishanenin içinde yaşamasın. O mahcubiyeti yaşamaya gerek yok, hangimizin 17 yaşında verdiği karar doğru bir karardı ki?" diyerek kalpleri fethetti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.