Dilan Polat hakkında flaş iddia! Nihal Candan'ı örnek gösterdi

Dilan Polat hakkında flaş iddia! Nihal Candan'ı örnek gösterdi
Kara para aklama suçundan cezaevinden tutuklu bulunan fenomen Dilan Polat'ın cezaevinde kendine zarar vermeye başladığı iddia edildi.

Cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat'ın psikolojik durumuna ilişkin endişeler artarak devam ediyor. Nihal Candan'ın tahliye edilmesinin ardından, Dilan Polat'ın arkadaşı, Polat'ın cezaevinde kendine zarar vermeye başladığını ifade edildi.

Dilan Polat ve Engin Polat, kasım ayında gözaltına alınmış ve daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Kara para aklama, vergi kaçırma ve suç gelirlerinin aklanması gibi suçlamalarla yargılanan Polat ailesi, yaklaşık 7 aydır cezaevinde bulunuyor.

Dilan Polat'ın psikolojik olarak zor günler geçirdiği bilgisi ortaya çıksa da, tutuklandıktan sonra halka açık bir şekilde görüntülenmediği biliniyor. Avukatından alınan bilgilere göre, zor günler yaşayan Polat, geçtiğimiz hafta Banu Parlak davası nedeniyle hakim karşısına çıkmıştı.

ekran-goruntusu-2024-05-02-135320.png

Nihal Candan'ın 37 kiloya düşmesi ve sağlık durumunun elverişli olmaması nedeniyle tahliye edilmesinin ardından, Dilan Polat'ın da kendine zarar vereceği yönünde endişeler artmış durumda.

nihal-candan-udqy-cover.jpg Polat'ın yakın arkadaşı Candan Toprak, sosyal medya hesabından yaşananları aktararak yardım çağrısında bulundu.

Toprak, Banu Parlak davasının ardından cezaevine geri dönen Polat'ın kollarını, bacaklarını ve yüzünü kestiğini belirtti. Ayrıca, Polat'ın kendine zarar verme isteğinde bulunduğunu ve sürekli çocuklarını sayıkladığını ifade etti.

Toprak, "Beni artık vicdanım kaldırmıyor. Dostumun çığlıklarına kulaklarımı kapatamıyorum." diyerek isyan etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.