Samsung bu modellerin fişini çekti! Artık güncelleme almayacaklar

Samsung bu modellerin fişini çekti! Artık güncelleme almayacaklar

Samsung, Haziran 2024 için güvenlik güncellemelerini sunmaya başladı ve bu güncelleme sonucunda üç Galaxy modeli artık güncelleme almayacak.

Şirket, her ay düzenli olarak güvenlik güncellemeleri sunan bir lider olarak biliniyor ve 2024 Haziran güncellemesini dağıtmaya başladı.

Güncelleme detaylarını paylaşan Samsung, artık güncelleme almayacak üç cihazın modelini açıkladı. Bu haber, giriş ve orta segmentte yer alan ve oldukça popüler olan telefonların sahiplerini üzecek.

Samsung, Mayıs 2024 güvenlik paketini giriş ve orta segment cihazlar için tamamlayarak, Haziran 2024 güncellemesinin detaylarını da paylaştı. Haziran 2024 güncellemesi, Galaxy telefonlar için yayınlanacak ve 52 yüksek öncelikli ile 1 kritik olarak işaretlenen güvenlik açığını kapatmayı hedefliyor.

ARTIK GÜNCELLEME ALMAYACAK CİHAZLAR

  • Samsung Galaxy A51 5G
  • Samsung Galaxy A41
  • Samsung Galaxy M01

A51 için 4 yıl boyunca 3 büyük Android işletim sistemi güncellemesi sunuldu. A41 ve M01 için ise 2 büyük güncelleme yayınlandı. Bu cihazlar ne yazık ki artık Samsung tarafından güncelleme almayacak.

Yenilenmiş Samsung Galaxy A51 Pembe A Grade

Samsung Galaxy A41, akıllı telefon, 6.1 inç ekran (yaklaşık 15,5 cm), Super AMOLED, 3 arka kamera, 64 GB genişletilebilir, 4 GB RAM, 3500 mAh, 4G, çift SIM, Android 10, 151 g, İtalyanca versiyon, siyah : Amazon.com.tr: Elektronik

Samsung Galaxy M01 Price In Tanzania, 51% OFF

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.