Nihal ve Bahar Candan soruşturmasında flaş gelişme ‘Çete lideri itiraf etti’

Nihal ve Bahar Candan soruşturmasında flaş gelişme ‘Çete lideri itiraf etti’

Fenomen Nihal ve Bahar Candan soruşturmasında çete liderinden itiraf mektubu geldi.

Fenomen kardeşler Bahar Candan ve Nihal Candan, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında “kara para aklama” iddiasıyla 14 Kasım Salı günü gözaltına alındı.

Dilan ve Engin Polat olayının ardından iki kardeşinde gözaltına alınması gündeme bomba gibi düştü. Fenomen kardeşler emniyetteki işlemlerinin ardından 16 Kasım tarihinde tutuklandı. Candan kardeşler, Marmara Cezaevinde yük kar vaadiyle futbol dünyasının önde gelen isimlerini dolandıran Bankacı Seçil Erzan ile aynı koğuşa konuldu.

bahar-nihal-candan-kardesler-sorusturmasi-iddianame-tamamlandi-1e8z.webp

Candan kardeşlerin cezaevi şartlarına tam uyum sağlayamadığı zaman zaman basına yansımasının ardından kardeşlerden Nihal Candan geçtiğimiz günlerde tahliye edildi.

Nihal candan, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanması üzerine 37 kiloya düşmüş ve sağlık sebebiyle tahliye edilmişti. Cezaevinden çıkan Candan’ın kısa bir süre sonra soluğu kuaförde alması dikkat çekmişti. Candan kuaföre gitmesiyle alakalı olarak ailesinin kendisine iyi gelmesi için gönderdiğini söyledi.

s-c582094aa76b0c4946ee6fb30dfa8f3798746cf3.webp

ÇETE LİDERİ MEKTUBUNDA İTİRAF ETTİ

Tutukluğu devam eden Bahar Candan ve tahliye edilen Nihal Candan cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre; Çete lideri olduğu iddiasıyla iki soruşturmada tutuklu bulunan Onur Apaydın, etkin pişmanlık içeren yazdığı bir mektubu dilekçe olarak Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na ve yargılandığı mahkemeye gönderdi.

nihal-candan-in-tahliyesine-musteki-17278995-5280-amp.webp

10 sayfalık dilekçenin içerisinde operasyonla birlikte gündemde yer alan Nihal ve Bahar Candan kardeşlere araba reklamı yaptırmadığını ve örgütün kasası olmadıklarını dile getirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.