Güldür Güldür'ün yıldızı iğneden ipliğe döndü!

Güldür Güldür'ün yıldızı iğneden ipliğe döndü!

Güldür Güldür Show'un sevilen karakterlerinden İbrahim'i canlandıran ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla, mide küçültme ameliyatı geçiren ünlüler arasına katıldı ve bir yılda 45 kilo verdi.

Atilla, başarılı bir şekilde verdiği kiloları paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. Yaptığı paylaşımda, "365 gün, 45 kilo. 'Nasıl oldu?' diye soranlar ve cevap vermediğim için kızanlar da oldu.

Operasyon geçireli tam bir yıl oldu. Bunu derhal paylaşmayı doğru bulmadım. Kilo sorunu olanlar, zayıflamak isteyip de zayıflayamanlar için bir umuda tutunmanın ne demek olduğunu iyi biliyorum. Fakat bu her ne kadar teknolojisi son noktada bir operasyon olsa da tanınmış birinden etkilenerek çabuk karar verilip girilecek bir operasyon olmamalı" ifadelerini kullandı.

Son bölümde İbrahim'i oynayan Atilla'nın kilo kaybı, hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Diyet ve sporla kilosunu korumaya çalışan oyuncunun son pozları da sosyal medyada büyük ilgi gördü. Hayranları, "Zayıfladın çok iyi oldu", "Abi resmen gözüm alışmıyor", "Çok iyi oldu bu halin" gibi yorumlar yapıldı.

ekran-goruntusu-2024-05-13-150007.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.