Mert Demir Yılmaz Morgül'ün diline çok fena düştü!

Mert Demir Yılmaz Morgül'ün diline çok fena düştü!

Geçtiğimiz haftalarda Ateşe Düştüm şarkısını seslendiren Yılmaz Morgül'den dikkat çeken Mert Demir çıkışı.

Listeleri alt üst eden "Ateşe Düştüm" şarkısını seslendirerek ve klibini çekerek büyük ses getiren Mert Demir, Yılmaz Morgül'ün diline düştü.

Mert Demir'in büyük beğeni toplayan "Ateşe Düştüm" şarkısı, özellikle Serenay Sarıkaya'nın back vokaliyle dikkat çekmişti. Ancak Yılmaz Morgül, Demir'in şarkısını kendi yorumuyla seslendirmişti. Morgül, bir süre önce katıldığı Aramızda Kalmasın programında Demir'in yorumunu eleştirmiş ve şarkının duygusunu daha derinden hissetmek istediğini belirtmişti.

Ancak klibi telif engeline takılan ve MESAM/MSG tarafından kaldırılan Morgül, konuyla ilgili 2. Sayfa'ya konuştu. "Z kuşağı da isyanda!" diyen Morgül, şarkının eser haklarının kendisi tarafından hak edildiğini ve doğru bir şekilde yorumlandığını vurguladı. Morgül, "Bu kişiyi milyonlarca dinleyicime havale ediyorum" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Morgül, ayrıca Demir'e yönelik sert eleştirilerde bulundu. "Mert Demir çok kibirli biri" diyen Morgül, Demir'e ulaşmaya çalıştığını ancak kendisinin tavrının oldukça kibirli olduğunu belirtti. Morgül, "Benim yorumum ondan daha efsane" diyerek iddialı bir şekilde şarkının yorumunu savundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.