Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı! Annesine yazdığı mektupta Süleyman Soylu detayı

Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı! Annesine yazdığı mektupta Süleyman Soylu detayı

Sanatçı Bülent Ersoy, sosyal medya hesabından annesine yazdığı açık mektubu paylaşıp menajesine vasiyetini dile getirdi.

Diva lakabıyla bilinen Türk Sanat Müziğinin önemli seslerinden Bülent Ersoy, Anneler Günü çerçevesinde annesine açık mektup yazarak bunu sosyal medya hesabında paylaştı. Yazdığı mektupta annesinin mezarının bakımından bahsederken bir de menajeri Haluk Şentürk’e neyi vasiyet ettiğini açıklayarak büyük bir şaşkınlık yarattı.

ANNELER GÜNÜ’NDE AÇIK MEKTUP

Açıklamalarıyla, sahne kostümleriyle sık sık gündeme gelen Türk müziğinin divası Bülent Ersoy, annesine Anneler Günü dolayısıyla bir mektup yazdı. Mektubunu Instagram adresinden paylaşan diva, “Canım anneciğime açık mektubum” notunu düştüğü gönderisine annesinin mezarını ekledi.

Ersoy, annesine yazdığı mektuba duygusal başladı, annesine bulduğu mezar yeri ile ilgili detayları paylaşarak mektubuna devam etti. Sanatçı mektubunun başında şu duygusal ifadeleri kullandı:

“Annem... Merhaba... Bugün Anneler Günü... Senin günün... Ama aslında her gün, her saat, her dakika, her saniye ve her salisem senin hayalin ve de seni anarak geçirdiğim tüm zamanlarım senin günün benim için... Telefonun hâlâ telefonumda kayıtlı duruyor.”

canimmm-annecigime-acik-mektubum-001.jpg

MEKTUPTAKİ SÜLEYMAN SOYLU DETAYI DİKKAY ÇEKTİ

Ünlü sanatçı, mektubunda annesinin mezar yerinden de bahsedip Süleyman Soylu’nun kendisine mezar yeri bulduğunu söyledi ve Soylu’ya duacı olduğunu belirtti. Soylu’nun Zincirlikuyu Mezarlığı’nda annesine mezar yerini 10 dakika içerisinde bulduğunu yazan Ersoy, “Allah'ım yüzden gözden düşürmesin, 52 yıldır vermiş olduğum mesleki emeklerimin karşılığında elde etmiş olduğum saygınlığım daim olsun. Ne mutlu bana ki açtığım o telefon cevapsız bırakılmadı, o yüzden hem mutlu, hem gururlu, hem de gerek şahsım gerekse senin adına çok huzurlu olmuştum o talebim acil cevaplandı ve oluşturuldu diye. O zaman işte onun içindir ki o insana hem vefa borçlu hem de müteşekkirim son nefesime kadar işte anneciğim...” ifadelerini kullandı.

canimmm-annecigime-acik-mektubum-1-001.jpg

VASİYETİYLE ŞAŞKINLIĞA NEDEN OLDU

Annesinin mezarının bakımıyla alakalı detaylar paylaşan Ersoy, mektubunun devamında menajerine özel vasiyetini de ilettiğini dile getirdi. canimmm-annecigime-acik-mektubum-2-001.jpgMenajeri Haluk Şentürk’e yazdığı sözlerde “Haluk'a aman ha mezarım çok şık olsun çok temiz olsun, dedim. Her gün kloraklarla, çamaşır sularıyla yıkanıp temizlensin. Çiçeklerim hep taze konsun üzerime konan çiçekler ve hepsinden de önemlisi sürekli dualar okuttur bana en güzel sesli hocalarla” ifadelerini kullandı.

BÜLENT ERSOY'DAN GELEN İTİRAFLAR GÜNDEMİ SARSMIŞTI

Geçtiğimiz aylarda sanatçı Zeki Müren ile ilgili sözleri ve iddialarıyla gündemi sarsan Bülent Ersoy, Yılmaz Morgül'ün tepkilerini üzerine çekmişti. Ersoy, hiç kimse bunu bilmez deyip anlatmış, Zeki Müren'in kendisini kıskandığını ve ölümünün sebebinin de bu olduğunu iddia etmişti.

Bülent Ersoy'un iddialarına Morgül'den tepki gecikmemişti. Morgül, "O şahıs kendini Türkiye'nin en büyük sesi ilan edip bir daha gelmez benim gibisi diyecek kadar rayından çıktı, seni düelloya davet ediyorum, varsa cesaretin çıkarsın." demişti.

AŞK İTİRAFIYLA ŞOKE ETMİŞTİ

Öte yandan aylar öncesinde Dünya Güzellerim Masada programında yaptığı açıklamalarla da Bülent Ersoy, tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Yıllar önce yaşadığı bir aşkı itiraf eden Ersoy, şaşkınlığa neden olmuştu.

Programın üçüncü bölümünde "Gazinoların Kralı" olarak anılan 2005 yılında hayata gözlerini yuman Fahrettin Aslan ile beraber olduğunu öne sürmüştü. Üstelik aşklarının 3 yıl sürdüğü detayı da paylaşılmıştı.

Aslan'ın oğlu Sacit Aslan ise açıklamalarıyla dikkatleri üzerinde toplamıştı. "Cici annem" diye bahsettiği Bülent Ersoy'un aynı zamanda askerli arkadaşı olduğunu ifade etti. Diva'nın amiral botlarında, kendisinin ise hücum botlarında görevli olduğunu belirtmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.