Ünlüler Anneler Günü’nü farklı tarzlarda kutladı

Ünlüler Anneler Günü’nü farklı tarzlarda kutladı

Çocukları için dünyayı karşısına alan annelerin özel günü geldi çattı. Ünlü isimler de kendi tarzlarında Anneler Günü mesajları yayınladı.

Her çocuğun annesine olan derin hislerini gösterdiği gün geldi. Anneler Günü, tüm yurtta çiçeklerle, hediyelerle kutlanmaya başladı. Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü, ünlülerin de gündeminde yer aldı.

Kimi ünlü isim annesinin Anneler Gününü kutlarken, kimi eşinin kimiyse kendi Anneler Gününü kutlamasıyla dikkat çekti.

NURGÜL YEŞİLÇAY VİDEOLU PAYLAŞIM YAPTI

Cem Özer ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Osman Nejat Özer ile Anneler Günü’ne özel eğlenceli bir video çeken Nurgül Yeşilçay özel bir notla içeriğini paylaştı.

Yeşilçay, gönderisine “Ey analar ANNELER GÜNÜMÜZ günlerimiz kutlu olsun. Bizim en büyük hediyemiz sizsiniz çocuklar. Bazen çok darlıyoruz ama idare edin artık” notunu düştü. Ünlü oyuncunun paylaşımına çok sayıda yorum geldi.

Anne çocuk ilişkilerine esprili şekilde yaklaşan Yeşilçay’ın oğlu ile olan videosuna ünlü isimler de yorumda bulundu. Yeşilçam yıldızı Filiz Akın, “Çok tatlısınız. Biz anneler için kaç yaşında olurlarsa olsunlar evladı veya evlatları hep çocuktur” dedi.

Paylaşıma Demet Evgar ve Ayşe Tolga gibi isimler emoji attı.

anneler-gunu3.jpg

İLKER İNANOĞLU DA ANNESİNİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Yeşilçam’ın başarılı oyuncularından Filiz Akın’ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu İlker İnanoğlu da annesinin Anneler Günü’nü birlikte fotoğraflarıyla sosyal medyadan kutladı. İnanoğlu, paylaşımına “Anneler Günün kutlu olsun canım annem. Seni çok seviyorum” notunu düştü ve kalp ile nazar boncuğu emojilerini sıraladı.

annelergunu5-001.jpg

Bu özel paylaşım Filiz Akın’ı çok memnun etti. Usta oyuncu da aynı fotoğrafı kendi hesabından paylaşarak “Canımın içi oğlum bu resimle bana her zamanki gibi beni mutlu eden mesajını yollamış. ‘Canım anneciğim seni çok seviyorum’ diye… Ben de Arka Sokaklar dizisinde çalıştığı için ona hasret dolu sevgilerimi yolluyor, yolunu gözlüyorum” ifadelerini kullandı.

annelergunu4-001.jpg

KAAN URGANCIOĞLU EŞİNİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Oyuncu Kaan Urgancıoğlu, bir yıl önce evlendiği eşi Burcu Denizer’in anneler gününü kutladı. Geçtiğimiz aylarda baba olan ünlü oyuncu, eşinin fotoğraflarını sosyal medya hesabının hikayeler bölümünde paylaşarak “İlk anneler günün kutlu olsun sevgilim” notunu ekledi. Urgancıoğlu ve Denizer’in Ardıç isimli bir oğulları bulunuyor.

annelergunu6.jpg

GUPSE ÖZAY’DAN VİDEOLU ANNELER GÜNÜ

39 yaşındaki oyuncu, senarist ve yönetmen Gupse Özay, annesinin Anneler Günü’nü, kızıyla annesinin parktaki videolarını paylaşarak kutladı. Özay, paylaşımına “Torunundan önce kaydırak tehlikeli mi diye kontrol eden koca yürekli annem, Anneler Günün kutlu olsun” mesajını ekledi. Kendisi gibi oyuncu eşi Barış Arduç ile kısa süre önce kızları Jan Asya’yı kucaklarına alan Özay, bu paylaşımını sosyal medya hesabının hikayeler kısmından yaptı.

annelergunu1.jpg

ÜNLÜ İSİM KENDİ ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Geçen yıl basketbolcu Buğrahan Tuncer ile dünyaevine giren oyuncu Eda Ece Tuncer, sosyal medya hesabından yaptığı Anneler Günü paylaşımıyla adından söz ettirdi. Çiçeği burnunda anne olan oyuncu, kızının minik ayaklarını sosyal medya hesabından paylaşarak kendi Anneler Günü’nü duygusal bir mesajla kutladı.

Oyuncu, kızının fotoğrafına şu notu iliştirdi:

“Canımın içi, bir tanecik minnoşum, senin annen olmak ne güzel. Sen ve ben sonsuza dek beraberiz ayrılmaz ikili.”

anneler-gunu2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.