Geçim sıkıntısı

Yüksek enflasyon, ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle alım gücünün her geçen gün azalması nedeniyle biz vatandaşların gerçekten zor durumda olduğunu düşünüyorum.

Bence bunu şu an sadece ben değil sokakta yürüyen 10 kişiden 9’u da böyle düşünüyor. Bir kap yemek yemek artık lüks oldu farkında mısınız? Çoğu insan elini kolunu sallayarak rahat bir şekilde istediklerine ulaşamıyor.

Hep bir şeylerden vazgeçmek zorundayız bir şeyleri elde etmek için farkında mısınız? Eğer bir kıyafet alırsak diğer ay ayakkabı alabiliyoruz çünkü bir ayakkabının fiyatı en az 2000 TL’den başlıyor.

Bu ne kadar normal?

Her gün yüzlerce insan sabahın köründe sokaklara düşüyor para kazanma telaşı içerisine giriyor peki onca mesai saati sonrasında kaçımız kazandığımız o parayla tam anlamıyla istediklerimizi elde edebiliyoruz?

Bence birçoğumuz ulaşamıyoruz.

Bilmiyorum bu durum nasıl düzelecek ya da düzelecek mi? Ama ben bu yaşımda bunları düşünmekten gerçekten çok sıkıldım. Bir şeyleri elde etmek için bu kadar çırpınmak zorunda olmak ne kadar normal gerçekten ‘Z’ kuşağı böyle demelerini istemiyorum hani biz ‘Z’ kuşağı hiçbir şeyden memnun olmuyormuşuz ya ben bu durumun neresiyle memnun olayım?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları