Erden Timur gözünü bile kırpmadan milyonlarca Euro vermiş! Galatasaray’a feda olsun

Erden Timur gözünü bile kırpmadan milyonlarca Euro vermiş! Galatasaray’a feda olsun

Galatasaray’a veda Erden Timur'un görevde olmadığı dönemlerde de elini taşın altına koyduğu, milyonlarca Euro’yu gözünü bile kırpmadan nasıl verdiği ortaya çıktı. İşte haberin detayları…

Aşık olduğu takım, Galatasaray’a ağlayarak veda eden Erden Timur ile ilgili bilinmeyenler teker teker gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Erden Timur hakkında gün yüzüne çıkan bilgilerden birisi de, Timur'un "Falcao transferinin 3'te 1'lik maliyetini karşıladığı" bilgisi oldu.

Picture background

O dönemde Kolombiyalı yıldıza imza attıran rahmetli Başkan Mustafa Cengiz konuyla ilgili olarak, “Falcao transferinde maaşın belli bir kısmını yüklenen sponsorumuz NEF’e çok teşekkür ediyorum. Ne mutlu ki Galatasaraylıyız.” İfadelerini kullanmıştı.

2019 yılında transfer edilen ve 24 Şubat 2022 yılında sözleşmesi feshedilen Falcao için 3 ayrı menajere ödenen toplamda 3 milyon 750 bin Euro ile birlikte Kolombiyalı golcünün Galatasaray’a toplam maliyeti 23 milyon Euro seviyesine kadar çıkmıştı.

Picture background

O dönemde, Erden Timur yönetimde bile yer almamasına rağmen Kolombiyalı golcünün maliyetinin yaklaşık 7.5 milyon Euro'luk kısmını bizzat sahibi olduğu şirketi, NEF üzerinden karşıladığı ortaya çıktı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.