Zehra Güneş ile muhabirin boy farkı sosyal medyada gündem olmuştu! Gerçek bambaşka çıktı

Zehra Güneş ile muhabirin boy farkı sosyal medyada gündem olmuştu! Gerçek bambaşka çıktı

Filenin Sultanları'nın yıldız oyuncusu Zehra Güneş ile muhabirin boy farkı gündem olmuştu. Gündem olan görüntünün perde arkası bambaşka çıktı.

Filenin Sultanları'nın yıldız oyuncusu Zehra Güneş, kısa süre önce Türkiye ile Güney Kore arasında oynanacak maç öncesinde antrenman sırasında sakatlanmıştı.

Picture background

Sakatlığıyla ilgili olarak resmi Instagram hesabından açıklamalarda bulunan milli sporcumuz, “Her geçen gün daha iyi oluyorum; İstanbul’da kendimi hızla toparlayacağıma ve Paris’te takımımla birlikte olacağıma yürekten inanıyorum. Dualarınız, güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkür ederim. Paris’te görüşmek üzere.” İfadelerini kullanmıştı.

Özellikle son dönemlerde hem sosyal medya paylaşımlarıyla hem de başarılı kariyeriyle adından sık sık söz ettirmeyi başaran Zehra Güneş, muhabirle yan yana dururken ortaya çıkan görüntüyle tekrardan gündem olmuştu.

Zehra Güneş röportaj yapan spikerin arasında bir boy farkının sosyal medyada gündem olmasının ardından bir çok kullanıcı ‘bu boydaki sporcuyu bir de ekonomi sınıfında uçurdular’ gibi ifadeler kullanmıştı.

Muhabir ile Zehra Güneş arasındaki ‘boy mevzusu’nun arka planı ise bambaşka çıktı. Sosyal medya kullanıcılarının iddialarına göre, gündem olan o görüntülerin photoshop olduğu belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.