Okan Buruk duyurdu: Yıldız oyuncu Galatasaray'dan ayrılıyor

Okan Buruk duyurdu: Yıldız oyuncu Galatasaray'dan ayrılıyor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımda ayrılacak yıldız ismi açıkladı.

Süper Lig’de son iki sezondur şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray’ın başarılı Teknik Direktörü Okan Buruk takımdan ayrılmasını beklediğini yıldız ismi açıkladı.

Okan Buruk, katıldığı televizyon programında takımda kalacak ve gidecek oyunculara ilişkin açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu’nu takımda kalmasını istediği belirtirken başarılı defans oyuncuları Davinson ve Nelsson’u satma niyetlerinin olmadığının altını çizdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun Galatasaray ile anlaştığını öne sürdüğü Rafa Silva ile ilgilerinin olmadığını belirten Buruk “Şu anda serbest statüde ve çok fazla talibi var. O yüzden şu anda gündemimizde değil. Beklentileri çok yüksek ve büyük ihtimalle Suudi Arabistan'a gidecektir." Dedi.

ZANİOLA AYRILACAK

Okan Buruk, hafta sonu İtalya’da katıldığı bir düğün töreninde sezonu Premier Lig ekibi Aston Villa’da kiralık olarak geçiren Nicola Zaniolo'nun menajeri ile karşılaştığı ve oyuncunun geleceğine dair fikir alışverişinde bulunduklarını açıkladı. Buruk, Zaniola’nın geleceğine ilişkin “Onların birinci düşünceleri burada devam etmemek gibi ama ben tabii ki Zaniolo'yu çok isterim kadromuzda olsun. Bizim oyuncumuz ve belki günün sonunda bizimle olacak. Onun burada oynama isteğini gördükten sonra kalabilir." İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.