Acun Ilıcalı tahrik etti

Acun Ilıcalı tahrik etti

Fenerbahçe’de başkan adaylarının canlı yayına çıkması hakkında gündemi sarsan ‘Yıldırım ile Koç canlı yayına çıksın ben hiçbir şey bilmiyorum’ açıklamalarında bulunan Acun Ilıcalı’dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Fenerbahçe tarihinin en olaylı kongrelerinden birini geride bıraktı. Ali Koç, Aziz Yıldırım ile girdiği başkanlık mücadelesinden bir kez daha galip ayrılarak Fenerbahçe'nin yeni başkanı seçilmeyi başardı.

Picture background

Seçim döneminin en hararetli olayı ise Ali Koç ile Aziz Yıldırım’ın televizyondaki canlı yayınla aşılmıştı. Koç ile Yıldırım yayını sonrası, ünlü iş adamı Acun Ilıcalı daha önceden kullandığı sözler özellikle sosyal medyada gündem olmuştu.

Ali Koç'un listesinde yer alan ünlü iş adamı Acun Ilıcalı, katıldığı bir programda, “Aziz Yıldırım böyle bir tartışmaya giremez zaten. Giremez, konuşamaz ki... Aziz Yıldırım, Ali Koç ile tartışmaya girsin, canlı yayına çıksın ben hiçbir şey bilemiyorum diyeceğim.” ifadelerini kullanmıştı.

Aziz Yıldırım ile Ali Koç'un ekranlardaki buluşmasının ardından sosyal medyada Acun Ilıcalı'nın bu sözleri on binlerce kez paylaşılarak gündem olmuştu.

Picture background

Acun Ilıcalı, bu görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından ilk kez bir açıklamada bulundu. Acun Ilıcalı açıklamasında, “Görmüşsünüzdür, sosyal medyada da. Sayın Aziz Yıldırım, başkanımızla canlı yayına çıkarsa 'ben bir şey bilmiyorum' dedi. Her zamanki gibi her laftan başka bir şey çıkarmaya çalışanlar da 'ben bir şey bilmiyorum'u almaya çalıştı. Aslında benim amacım sayın Yıldırım'ı canlı yayına çıkarmaktı. Birisine bunu yapamazsın demek karşınızdakini tahrik etmektir. Ben de bunu söyleyerek tahrik ve teşvik etmek istedim. Amacımıza ulaştığımız için çok mutluyuz. Bence iki başkanın buluşması da gayet iyi oldu.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.