Rıdvan Dilmen'den seçim sonrası flaş açıklama! Hem Ali Koç hem Aziz Yıldırım…

Rıdvan Dilmen'den seçim sonrası flaş açıklama! Hem Ali Koç hem Aziz Yıldırım…

Fenerbahçe'de başkanlık seçiminin tamamlanmasının ardından, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen sosyal medya hesabından flaş bir açıklamada bulundu.

Fenerbahçe’de sancılı geçen seçim maratonunun sonlanmasının ardından Ali Koç, Aziz Yıldırım’ı sandıkta yenerek, tekrardan Fenerbahçe başkanı oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Ardı ardına patlak veren ve Türkiye’nin gündemine oturan seçimlerin sonuçlanması ile Ali Koç yeniden başkan seçilirken, Aziz Yıldırım ile Ali Koç’un kazananı açıkladığı anlar da Fenerbahçe taraftarını duygulandırdı.

Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (FB Kongre oy verme başlangıç ve bitiş saati)- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Bu olaylar yaşanırken, ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de sonunda bir sonuca kavuşan başkanlık seçimi sonrası ilk açıklamasını resmi X hesabı üzerinden yaptı.

ekran-alintisi.jpg

Rıdvan Dilmen resmi X hesabından yapmış olduğu açıklamada, “Kabus gibi başlayan kongre süreci! Çok güzel bitti Fenerbahçe'miz için. Ali Koç başkanımıza yöneticilerimize, Aziz Yıldırım başkanımıza ve arkadaşlarına, özellikle seçim sonrası Ali Bey’in, Aziz Bey’e gösterdiği saygıdan ve tabii ki taraftarlarımızın maalesef bölünmek üzereyken seçim sonunda iki Başkanımıza gösterdikleri sevgi ve takdirden dolayı teşekkür ederim. Yolumuz açık olsun.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.