Milli voleybolcu Efe Mandıracı’dan olay yanıt! Canlı yayında İngilizce’yi unutmuştu

Milli voleybolcu Efe Mandıracı’dan olay yanıt! Canlı yayında İngilizce’yi unutmuştu

Filenin Efeleri arasında yer alan voleybolcu Efe Mandıracı, sosyal medyada defalarca paylaşılan İngilizce röportajı ile ilgili konuştu. “Türkçe bile konuşamadım” dedi.

Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı, Milletler Ligi’nde Almanya ile karşı karşıya geldi. Maç sonrası kendisine uzatılan mikrofona konuşan A Milli Voleybol Takımı oyuncusu Efe Mandıracı, İngilizce verdiği röportajla gündem oldu. Sosyal medyada viral olan o anlarda Mandıracı’nın İngilizce’yi unutması çok konuşuldu.

Filenin Efeleri’nin mağlup olduğu maç sonrası yorgunluktan ve heyecandan İngilizce kelimeleri unutan Mandıracı, paylaşılan videosu hakkında açıklamada bulundu. Yanıtı sosyal medyanın gündemine oturdu.

efe1.jpg

İNGİLİZCE KELİMEYİ UNUTUP YANINDAKİNE SORMUŞTU

Voleybolcu Efe Mandıracı, Almanya ile yaşanan karşılaşma sonrasında kendisine uzatılan mikrofonu geri çevirmeyerek kısa bir röportaj verdi. İngilizce verdiği röportajda kelimeyi unutan Mandıracı, yanındakine sorarak öğrenmeye çalıştığı anlarla viral oldu.

Röportaj esnasında “gurur duymak” kelimesinin İngilizce karşılığını unutan Mandıracı, “Şey neydi lan?” diyerek yanındakine seslendi ve “Abi gurur duymak neydi?” diye sorarak “proud” cevabını aldı. Ardından röportaja kaldığı yerden devam eden voleybolcu, o anlarla gündeme geldi.

efe2.jpg

“TÜRKÇE BİLE KONUŞAMADIM”

Viral olan röportaj videosu ile ilgili açıklama yapan Mandıracı, videoyu sosyal medya platformu X üzerinden alıntılayarak bir paylaşım yaptı. Gülen surat koyduğu paylaşımında, İngilizce’yi zaten yüksek seviyede bilmediğini, röportaj verebilecek seviyede bulunmadığını, muhabiri kırmak istemediğini ve yorgunluktan Türkçe bile konuşamadığını anlattı.

Mandıracı’nın bu samimi açıklaması, takipçileri tarafından beğenildi ve özgüvenli bulundu.

efe3.jpg

İşte Efe Mandıracı’nın açıklaması:

“Zaten yüksek seviyede bir ingilizcem yok, röportaj verebilecek seviyede değilim her şey bir anda gelişti, maç biter bitmez röportaj yapabilir miyiz diye sorunca kıramadım kendisini, bundan sonra yaptığım konuşma da aynı şekilde yorgunluktan Türkçe bile konuşamadım.”

imzalik.jpg

DESTEKLEYİCİ YORUMLAR YAPILDI

Sosyal medya kullanıcıları, Mandıracı’nın paylaşımının altına yorumlar yaptı. Birçok kişi “olur öyle şeyler” diyerek röportajın samimi ve tatlı olduğunu dile getirdi.

Bir sosyal medya kullanıcısı “Herkes muazzam konuşacak diye bir durum yok. Yaptığınız performans yeter. Tebrikler” ifadelerini kullandı. Bir başkası ise “Çok samimi ve özgüvenli. Şu tweeti atman bile güzel bir erdem” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.