Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı! 4 gün canımız çok sıkılacak

Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı! 4 gün canımız çok sıkılacak

Ünlü astrolog Dinçer Güner sosyal medya hesabı (X) üzerinden 4 gün sürecek ve her birimizi etkileyecek olan Merkür ve Satürn buluşmasının etkilerini anlattı.

Astroloji bazen farkında olmadığımız hale hayatımıza ciddi oranda etki eden bir dal olarak karşımıza çıkıyor. Gökyüzünde meydana gelen gezegen buluşmaları aslında her burç için büyük önem taşıyor.

Her bir gezegenin başka bir gezegenle buluşması farklı anlam ve öneme sahipken Merkür ve Satürn'ün arasında oluşan kare açının burçlar üzerinde nasıl bir etki oluşturacağını ünlü Astrolog Dinçer Güner tüm detaylarıyla sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda anlattı.

25-subat-burc-001.jpgDinçer Güner yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

''Bugün, olayların olumsuz yönlerine odaklanmaya daha yatkın olabiliriz; beklenen haberler genel olarak olumsuz olabilir. İletişimin kolayca akacağı bir gün olduğunu söyleyemeyiz, aksine sohbet etmeyi pek sevmeyen kişilerle bir araya gelmek zorunda kalabiliriz.

Telefonlar, tabletler gibi iletişim araçları arızalanabilir ve bilgilere ulaşmak zorlaşabilir. Toplantılar sıkıcı geçebilir, imzalanması gereken işler ve kontratlar aksayabilir. Bugün zihnimiz endişeli ve karamsar olabilir, kaygı seviyemiz yükselebilir. Özellikle zihinsel olarak bir şeyleri beğenmekte zorlanabilir, her şeye bir kusur bulabilirsiniz.

Hesapçı ve çıkarcı düşünceler ile davranışlar sizi zor duruma sokabilir. Zorlu çalışma koşulları altında olabilir ve yoğun bir zihinsel çaba sarf ediyor olabilirsiniz. Karşılaştığınız kişilere karşı tavrınız, sözleriniz ve düşüncelerinizle soğuk ama kararlı bir izlenim bırakabilirsiniz. Düşünceleriniz ve planlarınıza yönelik eleştirilere pek açık olmayabilirsiniz. Dar görüşlü ve tavizsiz bir tutum sergileyebilir veya böyle bir tavır takınan kişilerle karşılaşabilirsiniz." Dedi.

Dinçer Güner'in anlatmış olduğu bu durumlardan 12 burçta tek tek etkilenecek! Her bir burç için can sıkıcı günler başlıyor diyebiliriz.

fgadgad.jpg

MERKÜR NE ANLAM TAŞIYOR ?

İletişim gezegeni… Yılda 3 kez retro yapar. Her burçta yaklaşık 16- 20 gün kalır; İkizler ve Başak burcunun yöneticisi olan Merkür, 3. ve 6. Evi yönetir.

SATÜRN NE ANLAM TAŞIYOR?

Karma gezegeni… Bir turu 29-30 yıl arasındadır. Her burçta yaklaşık 2 yıl kalır; Oğlak ve Kova burcunun yöneticisi olan Satürn, 10. ve 11. evi yönetir. Gerileme süreci yaklaşık 5 aydır…

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.