700 çivinin üzerine yattı, sırtında dev delikler oluştu ‘Bu kadarı da pes artık’

700 çivinin üzerine yattı, sırtında dev delikler oluştu ‘Bu kadarı da pes artık’
Spor salonunun 1 yıllık ücreti karşılığında çivili yatağın üzerinde yattı.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yaşayan Ozan Kuşçu, bir süre önce sosyal medya hesabında paylaşmak için videolar çekti. Spor salonunda arkadaşları da Kuşçu’ya, çivilerin üstüne yatan bir kişinin videosunu gösterdi.

Videodaki gibi çivili yatağın üzerine yatacağını aktaran Kuşçu, arkadaşlarıyla spor salonunun 1 yıllık ücreti karşılığında iddiada bulundu. Bunun üzerine bir tahta ve 700’e yakın çivi alan arkadaş grubu, onları tahtanın üzerine çaktı. Yatağın üzerine yatmaya hazırlanan Kuşçu, 100 kilogramlık ağırlık alarak çivilerin üzerine yattı.

Sırtında delikler oluşan ve iddiayı kazanan Kuşçu, sonrasında hastaneye giderek tetanos aşısı olduğunu belirtti.

foto-111.webp

"İDDİAYI KAYBETMEK İSTEMEDİM"

İddia uğruna böyle bir şeye kalkıştığını söyleyen Ozan Kuşçu, “Yatağın üzerine yatıp 100 kilo ağırlık kaldırdım. Çok tedirgindim. 1-2 defa yapmaktan vazgeçtim aslında ama iddiayı kaybetmek istemedim. Sırtımda delikler oluştu akşam da tetanos aşısı olmaya gittim" dedi.

İlk başta çekindiğini belirten Kuşçu, “15 santimetrelik 700 çivi var. İddiayı kazandım ve arkadaşlarım 1 yıl boyunca benim spor salonu ücretimin ödemesini yapacak. Onlar da şaşırdı, denemek istediler ama cesaret gösteremediler. Çivili yatağın üstüne yatan birçok insan var ancak bunun üzerinde ağırlık kaldıran yok. Çok kötüydü ama yara almadan kurtardık” diye konuştu.

fotoo-23.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.