Müjde Uzman'ın son görüntüsü endişelendi! Sosyal medyadan böyle isyan etti

Müjde Uzman'ın son görüntüsü endişelendi! Sosyal medyadan böyle isyan etti

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'ini canlandıran Müjde Uzman tükenmişlik sendromuna yakalandığını duyurdu.

Show TV'nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi "Kızılcık Şerbeti"nde Alev karakterine hayat veren güzel oyuncu Müjde Uzman, son paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu.

Hastane odasından yaptığı paylaşımlarda "Alın parayı geri" diyerek isyan eden Uzman, tükenmişlik sendromuna yakalandığını açıkladı ve son hali sevenlerini endişelendirdi.

Oyuncu kadrosunda Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen, Doğukan Güngör ve Ceren Yalazoğlu Karakoç gibi isimlerin yer aldığı "Kızılcık Şerbeti" dizisinde gösterdiği performansla adından söz ettiren Müjde Uzman, sosyal medyadaki son paylaşımlarıyla dikkat çekti.

ekran-goruntusu-2024-05-21-161857.png

Hastane odasından paylaşımlar yapan ünlü oyuncu, bu paylaşımlarda tükenmişlik sendromuna yakalandığını belirtti.

"PATLAMA NOKTASINA GELDİM"

İkili ilişkilerde empati yapılması gerektiğini vurgulayan Uzman, paylaşımına "Tembelliği, kolaycılığı, hak yemeyi bırakın" notunu düşerek şunları söyledi: "Hepsini okuyanlar için... Patlama noktasına geldim ve ciddiye alınmadığımı kaldıramıyorum. Bana bir şeyler söyleyen insanlara cevap vermiş oldum ki onlar da duymuş olacaklar. Zaten bir süre sonra pişman olup sileceğim.

ekran-goruntusu-2024-05-21-161845.png

Tek ben değilim, işimle alakalı değil. Bu insan zorbalığı… Empati yapmadan çözemeyiz. Lütfen insanlara iyi olması gerektiği konusunda baskı yapmayın. Kötü hissetmek bir süreçtir.

Bu bir boşaltım mekanizmasıdır. Lütfen engellemeyin. Dünyanın en boş ve işe yaramayan cümlesi 'Halledersin, aslansın, kaplansın' cümlesi. Konuşma ihtiyacı hissettiğimiz için çok boş şeyler söylüyorsunuz. Onu da söylemeyin" dedi.

ekran-goruntusu-2024-05-21-161834.png

Müjde Uzman, bu paylaşımlarından dolayı pişman olup geri silebileceğini de sözlerine ekledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.