Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını endişelendiren haber! Sosyal medya hesabından duyurdu

Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını endişelendiren haber! Sosyal medya hesabından duyurdu

Survivor'da dikkat çeken isimlerden Hakan Hatipoğlu, geçtiğimiz ay final turundaki düelloda elendi. Hatipoğlu, sosyal medya hesabından hayranlarını endişelendiren bir açıklamada bulundu.

Survivor yarışmacısı Hakan Hatipoğlu, geçtiğimiz ay Survivor All Star 2024'ten elendi. Yarışma sonrası Türkiye'ye dönen Hatipoğlu'nu havaalanında eşi Gizem Hatipoğlu ve kızı Lila karşılamıştı.

Survivor Hakan Hatipoğlu'nun mesleği bakın neymiş, Acun ile tanışmadan önce bakın ne iş ile uğraşıyormuş…

Uçaktan indikten hemen sonra kızına sarılan Hatipoğlu, hasretin bitmesiyle duyduğu mutluluktan dolayı gözyaşlarına hakim olamamıştı.

HATİPOĞLU

Hatipoğlu, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemde kalmayı sürdürüyor. Yarışmanın ardından ünlü sunucu, endişe yaratan bir açıklama yaptı.

"AMELİYAT SONRASI BERABERİZ"

Hatipoğlu, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Yarışmanın ardından ünlü sunucudan endişelendiren bir açıklama geldi.

Yapmış olduğu paylaşımda: Şifa ver, şifayı ancak sen verirsin Allah'ım. Diyerek Ameliyat sonrasında takipçilerine ve sevenlerine tekrardan beraber olacaklarını dile getirdi. Bu paylaşım haliyle sevenlerini endişelendirdi. Hakan Hatipoğlu bu açıklamasının sonunu ise 'Bir kaç gün bana müsaade' diyerek noktaladı.

HAKANSON

Hatipoğlu, sosyal medya hesabından ise "Şifayı ver, şifayı ancak sen verirsin Allah'ım. Ameliyat sonrası inşallah beraberiz. Birkaç gün bana müsaade!" paylaşımı yaptı.

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979'da Çanakkale'de doğmuş olan Türk sutopu oyuncusu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu. Eğitimini Işık Üniversitesi İşletme Bölümü ve Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde tamamladı.

Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu'nun eşi Gizem Hatipoğlu tarzıyla büyüledi!

Ünlü yarışma programı "Var Mısın Yok Musun"un yarışmacılarından Gizem Akın ile evlendi. Hatipoğlu, televizyon dünyasında geniş bir tanınırlık kazandı. 2010 yılında Show TV'de yayımlanan Survivor Kızlar - Erkekler ve 2015'te TV8'de yayımlanan Survivor All Star gibi popüler yarışmalara katıldı. Survivor All Star'da 17 hafta ve 124 gün boyunca adada kalarak 6. oldu.

Hakan Hatipoğlu eşi Gizem Hatipoğlu'nun doğum gününü kutladı - Magazin Haberleri

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.