Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı'nın düğününden ilk kareler geldi!

Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı'nın düğününden ilk kareler geldi!

Uzun süredir beraber olan Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı çifti sessiz sedasız büyük aşklarını evlenerek taçlandırmıştı. O nikahtan ilk görüntüler geldi.

32 yaşındaki 2011 Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk ile Fransa'nın Lille takımında oynayan 26 yaşındaki milli futbolcu Yusuf Yazıcı, uzun bir zamandır aralarında mükemmel aşkı sürdürüyorlardı.

Çift, sessiz bir şekilde nikah masasına oturdu ve Aslı Pamuk sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla sessizliğe son verdi. Kendi sosyal medya hesabından ilk nikah fotoğraflarını paylaşan Pamuk sevenlerinden güzel yorumlar aldı.

ytgy.jpg

SOYADINI DEĞİŞTİRDİ

Ünlü çift, birbirlerine olan sevgileriyle dikkatleri üzerine çekerken sevenleri bu sevgiye güzel dilekleriyle eşlik etti. Melisa Aslı Pamuk, Türkiye'ye dönmeyerek, Yusuf Yazıcı ile Fransa'da yaşamaya başladı. Geçtiğimiz günlerde sessizce nikah masasına oturan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabında 'Yazıcı' soyadını kullanmaya başladı.

İLK NİKAH FOTOĞRAFLARI

Bu sesiz sedasız gerçekleştirilen sürpriz evlilik, magazin gündeminde büyük yankı uyandırırken, Pamuk'un kendi sosyal medya hesaplarından paylaştığı ilk nikah fotoğrafları büyük ilgi gördü.

jiiu.jpg

o090o-001.jpg

YUSUF YAZICI KİMDİR?

Yusuf Yazıcı, 29 Ocak 1997'de Trabzon'da doğmuş olan Türk millî futbolcudur. Futbol kariyerine 2008 yılında Trabzonspor'un altyapısında başlayan Yazıcı, Aralık 2015'te profesyonel sözleşme imzalayarak A takıma yükseldi. İlk resmi maçına, 22 Aralık'ta Gaziantepspor ile oynanan Türkiye Kupası F Grubu karşılaşmasında çıktı.

7 Şubat 2016 tarihinde, Süper Lig'deki ilk maçına Akhisar Belediyespor'a karşı oyuna sonradan girerek çıktı. 8 Mayıs'ta Çaykur Rizespor'a karşı oynanan ve 6-0 kazandıkları maçta ise iki gol atarak profesyonel kariyerindeki ilk gollerini kaydetti ve sezonun en genç gol atan oyuncusu oldu.

MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR?

Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991'de Hollanda'nın Haarlem şehrinde doğdu. Aslen İskenderunlu olan Pamuk, ailesi hâlâ Hollanda'da yaşamaktadır. Türk kökenli olup Hollanda vatandaşı olan Pamuk, 14 yaşında modellik kariyerine başladı. Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimi alırken güzellik yarışmaları nedeniyle eğitimini dondurdu.

2009 yılında Türkiye'nin en iyi mankeni seçildiği Best Model of Turkey yarışmasında "Umut/Gelecek Vaat Eden Model" unvanını aldı. Tatil için geldiği İstanbul'da tesadüfen katıldığı Miss Turkey yarışmasında 3 Haziran 2011'de Türkiye Güzellik Kraliçesi seçildi ve Eylül 2011'de Brezilya'nın São Paulo şehrinde düzenlenen Miss Universe yarışmasında Türkiye'yi temsil etti.

Gizlice evlenmişlerdi! Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı'nın nikah görüntüleri paylaşıldı

Tekne'de aşk pozu: Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı'dan Como hatırası - Magazin haberleri

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.