Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'dan nostaljik paylaşım! "Kızımı gördüm kendimde"

Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'dan nostaljik paylaşım! "Kızımı gördüm kendimde"

Demet Evgar, SHOW TV'nin sevilen dizisi 'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?'da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu Evgar, çocukluk fotoğrafını paylaşarak; "Bu fotoğrafta kızmı gördüm" dedi.

Demet Evgar, SHOW TV'nin reyting rekorları kıran dizisi 'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?'da sergilediği başarılı performansla adından sıkça söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı siyah-beyaz çocukluk fotoğrafıyla hayranlarını geçmişe götüren Evgar, fotoğrafta kızı Mavi'ye olan benzerliğine dikkat çekti.

Ünlü oyuncu, nadir bulunan bu fotoğrafın amcasının albümünde keşfedildiğini ve kendisini ilk kez gördüğünü ifade ederek, ailesine ve hayal dünyasına yaptığı katkılardan dolayı minnettarlığını dile getirdi. Evgar, fotoğrafın altına; "Çok fazla çocukluk fotoğrafı olan biriyim. Ama bu fotoğrafımı ben de ilk defa gördüm. Bir tuhaf oldum. Kızımı gördüm kendimde." açıklamasını ekledi. Evgar, kendisine de yaşama sevinciyle yaklaştığı ve kendini hiç yalnız bırakmadığı için teşekkür etti. Ayrıca, kızı Mavi'nin de oyuncak bebeğiyle özel bir bağ kurduğunu belirtti.

grevd.jpg

BAHAR DİZİSİNİN YÖNETMENİ SETTEN DEMET EVGAR VE KIZINI PAYLAŞTI

'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' dizisinin yönetmen koltuğunda oturan Neslihan Yeşilyurt ise Anneler Günü vesilesiyle Evgar'ın kızıyla çekilen bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak, anne-kızın samimi pozunu takipçileriyle buluşturdu. Sosyal medyada büyük beğeni topladı ve geniş bir ilgiyle karşılandı.

nhf.jpg

DEMET EVGAR KİMDİR?

Türk tiyatro, sinema ve televizyon dünyasının tanınan isimlerinden biri olan Demet Evgar, 18 Mayıs 1980 tarihinde Manisa'da dünyaya geldi. Arnavut kökenli olan sanatçı, oyunculuk kariyerine 17 yaşında Manisa'daki Afsem Tiyatrosu'nda adım attı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Evgar, konservatuvar eğitimi sırasında arkadaşlarıyla birlikte 'Tiyatro Kılçık' adlı topluluğu kurdu ve burada oyuncu olarak sahne aldı. Sahne performanslarının yanı sıra "Aslı ile Kerem", "Bütün Çocuklarım" ve "Emret Komutanım" gibi televizyon dizileri ve "Banyo", "Beyza’nın Kadınları" gibi sinema filmlerinde rol alarak adını geniş kitlelere duyurdu.

Evgar, aynı zamanda Birleşmiş Milletler Kadın Birimi Türkiye İyi Niyet Elçisi olarak da görev yapmaktadır. Sanatçının başarıları, çeşitli ödüllerle taçlandırıldı ve Türk sinemasının 100. yılında en iyi 10 kadın komedi oyuncusundan biri olarak seçildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.