Çamaşır suyundan 10 kat daha etkili olduğu ispatlandı: Sosyal medyada yayılan yöntem!

Çamaşır suyundan 10 kat daha etkili olduğu ispatlandı: Sosyal medyada yayılan yöntem!

Duşakabin, banyo ve tuvalet gibi alanlarda doğal temizlik malzemelerini kullanabilirsiniz son dönemde çok fazla sosyal medyada dolaşıma giren bu yöntem çamaşır suyundan daha etkili

Ev temizliğinde bazı yüzeyleri temizlemek diğer alanları temizlemekten daha zor olduğu için temizlikte ağır kimyasallar tercih edilebiliyor. hijyen sağlamının zor olduğu alanlarda ağır kimyasallar içeren temizlik ürünlerinin kullanılması insan sağlığı açısından oldukça tehlikeli durumların yaşanmasına sebebiyet verebiliyor. Bu kimyasallar özellikle üst solunum yolu hastalığı olan bireyleri etkiliyor. özellikle astım gibi rahatsızlıklara sahip olan vatandaşların çamaşır suyu gibi ağır kimyasallar içeren ürünleri ev temizliğinde kullanmaması gerektiği uzmanlar tarafından vurgulanıyor.


TUVALET TEMİZLİĞİNDE ÇAMAŞIR SUYUNDAN DAHA ETKİLİ

Duşakabin, banyo ve tuvalet gibi alanlarda doğal temizlik malzemelerini kullanabilirsiniz son dönemde çok fazla sosyal medyada dolaşıma giren ve etkileşim alan yöntemlerden biri olarak bilinen beyaz sirkenin kullanımı tuvalet gibi alanlarda da oldukça yaygınlaşıyor.Genellikle limon, portakal veya misket limonlarında bulunan ve doğal bir bileşik olan sitrik asit, kireç tortularını ortadan kaldırabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.