Yemek getiren kurye ünlü gazeteciyi taciz etti! Mesajı ifşa etti

Yemek getiren kurye ünlü gazeteciyi taciz etti! Mesajı ifşa etti

Ünlü kadın gazeteci Oya Çınar yemeksepeti kuryesi tarafından uğradığı tacizi kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak ifşa etti.

Gazeteci Oya Çınar, Yemeksepeti'nde çalışan bir kuryenin kendisine taciz içerikli bir mesaj attığını açıkladı ve mesajın ekran görüntüsünü paylaştı.

Tacizci kuryenin, "Muhteşem bir kadınsın. Seni doğuran ana seni doğuracağıma taş doğuraydım diyemez. Zaten taş doğurmuş" şeklindeki mesajı büyük tepki çekti.

oya-cinar.jpg

Oya Çınar, kuryenin tacizine karşı önlem olarak, mesajı atan kişinin cep telefonu numarasını engelledi ve Yemeksepeti'ni kuryelerin eğitilmesi ve iş ahlakının öğretilmesi konusunda çağrıda bulundu.

Yemeksepeti ise Çınar’a verdiği cevapta, "Merhaba, yaptığımız görüşmede verdiğiniz detaylar üzerinden konuyu hassasiyetle takip ediyoruz. Gelişmelerle ilgili sizi bilgilendireceğiz" ifadelerini kullandı.

yemek-sepeti.jpg

GAZETECİ OYA ÇINAR KİMDİR?

Dokuz Eylül Üniversitesi'nden mezun olan Oya Çınar, eğitimini tamamladıktan sonra gazetecilik kariyerine önemli bir adım attı. 2016 yılından beri Posta Gazetesi'nin Hafta Sonu Ekleri Editörü pozisyonunda kariyerini sürdürmektedir. Uzun yılların verdiği deneyimle mesleğinde önemli bir konuma sahip olan Çınar, aynı zamanda "Oyalamaca" adlı YouTube kanalının sahibidir.

Her cumartesi akşamı saat 19.00'da takipçilerine yeni videolar sunarak geniş bir izleyici kitlesine hitap etmektedir.

ekran-goruntusu-2024-05-15-111216.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.