Yastık ve yorganda sarı lekeden eser kalmıyor: Kimsenin aklına gelmeyen o yöntem trend oldu

Yastık ve yorganda sarı lekeden eser kalmıyor: Kimsenin aklına gelmeyen o yöntem trend oldu
Yastık ve yorganların temizlenmesi, boyutları itibariyle uzun soluklu işlemler gerektirebiliyor ancak bu yöntemle yastık, yorgan temizliği eziyet olmaktan çıkıyor.

Yastık ve yorganlarınızı sarı lekelerden kurtarmanın çok basit ve pratik bir çözümü bulunuyor. Genellikle ebatlar büyük olduğundan çamaşır makinesi veya kurutma makinesi gibi alanlara sığdırmakta zorluk yaşanıyor bu durum Bazı sıkıntıları da birlikte getiriyor.

kk.png

SON DÖNEMLERDE TREND
Güneşin ve kendini göstermesi ile birlikte yastık ve yorganlarınızı temizlemek için açık kapıyı kullanmayı tercih edebilirsiniz. Son dönemlerde sosyal medyada yaygınlaşan bir temizlik hilesi yorgan ve yastıkları temizlemeyi daha da kolaylaştırdı.

MİKROP ÖLDÜRÜCÜ ETKİSİ BULUNUYOR
Güneş ışığı doğal bir dezenfektan sağladığında yorganlarınızı da sarı leke bırakmayacaktır. Bu nedenle güneşten maksimum verim alabilmek için yorganlarınızı güçlü bir yıkama ipine sere bilirsiniz. Bu işlem hem yorgandaki mikropları öldürecek hem de beyazlaması yardımcı olacaktır. ancak dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta yorganların bütün yüzeyinin güneş ışığını doğru bir şekilde alıyor olmasıdır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.