Üsküdar'da okul çıkışında kavga

Üsküdar'da okul çıkışında kavga
Üsküdar Zeynep Kamil Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde beden eğitimi dersinde voleybol topuna ayakla vurulması sonucu öğrenciler arasında kavga çıktı.

Beden eğitimi dersinde voleybol oynayan öğrenciler arasında, bir öğrencinin topa ayakla vurmasıyla başlayan tartışma, okul çıkışında şiddetlenerek kavgaya dönüştü. Yumruk, tekme ve hatta bıçakların kullanıldığı kavgaya, çevredeki vatandaşlar ve okul öğretmenleri müdahale etti. Ancak, kavga sırasında E.O. ve S.B. adlı öğrenciler kafalarından yaralandı.

Olayın haber verilmesi üzerine polis ekipleri okula sevk edildi ve kavgaya karışan öğrencilerin ailelerini çağırdı. Polis, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Kavga sırasında yaralanan öğrencilerden E.O.'nun babası Elvan Oğlakçı, "Ders esnasında çocuklar voleybol oynarken top nedeniyle tartışmışlar. Saat dört gibi dışarıya çıkınca yaklaşık 25 kişilik öğrenci ve öğrenci olmayan bir grup, üç kişiyi darp edip bıçak çekiyorlar. Okuldakiler çocukları kurtarıyor. Ama o anda herhangi bir adli işlem başlatılmıyor. Sağlık sorunu olsa bile bir müdahale yapılmıyor. Ben şikayetçiyim." dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.