Şüpheli yolcunun çantasında milyonlarca liralık zehir bulundu

Şüpheli yolcunun çantasında milyonlarca liralık zehir bulundu
Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yolcu otobüsünde şüpheli tavırlar sergileyen kişiyi takibe aldı. Yakalanan şahsın çantasında milyonlarca liralık uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan kişilere geçit vermiyor. Beyşehir ilçesinde Narkotik Şube Müdürlüğü ve Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulama kapsamında, şehre giriş yapan bir yolcu otobüsünde arama gerçekleştirildi.

Bu sırada yolcular arasında şüpheli tavırlar sergileyen H.B. adlı şahıstan şüphelenen ekipler, şahıs üzerinde arama yaptı. Üzerinde şüpheli bir nesneye rastlanamayan şüpheli, bagajı olmadığını ifade etti ancak ekipler tarafından takibe alındı.

ÇANTAYI ATIP KAÇMAYA ÇALIŞTI

Otobüsün otogara girmesi üzerine şüpheli yolcu, otobüsten inerek bagajdan bir çanta alıp polislerle karşı karşıya gelince kaçmaya başladı. O sırada elindeki çantayı da attı.

Polis, şahsı kıskıvrak yakaladı. Şahsın attığı çantanın içinden piyasa değeri yaklaşık 12 milyon lira olan peçeteye emdirilmiş Cannabinoid uyuşturucu ele geçirildi.
Gözaltına alınan şahıs emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine yollandı.

aw193014-02-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.