Ünlü zincir markette bir skandal daha! Kavrulmuş farenin ardından mide bulandıran yeni olay

Ünlü zincir markette bir skandal daha! Kavrulmuş farenin ardından mide bulandıran yeni olay
Son zamanlarda zincir marketlerden alınan ürünlerin hijyen ve insan sağlığı açısından kurallara uyulmaması ve gıdaların içinden çıkanlar gündem olmaya devam ediyor.

Son zamanlarda fiyatları nedeniyle tercih edilen ünlü market zincirinde ortaya çıkan skandalların ardı arkası kesilmiyor.

Bir tüketici, aldığı havuçların paket içinde net şekilde görünmediğini ifade ederek aldığı havuçların küflü bir biçimde çıktığı fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.

ekran-goruntusu-2024-05-05-083032.png

Sosyal medyada yaptığı paylaşımda "On binlerce şuben var. Ne sattığına bak kardeşim. Ya da ambalajı şeffaf yap bir tanem, canım… Geri verebilmek üründen pahalı" diyerek tepki gösterdi.

Yaşanan olaylar sonrasında tüketicilerin artan gıda skandallarının ardından Sağlık Bakanlığı'na denetimlerin artırılması için yaptıkları çağrıları tekrarlamalarına sebep oldu.

ekran-goruntusu-2024-05-05-083025.png

Birkaç gün önce bir markette çekirdek paketinin içinden tuzla birlikte kavrulmuş bütün halde fare çıkmış, turşu kavanozundan ise civa çıkmıştı.

ekran-goruntusu-2024-05-05-083018.png

En çok gündem olan skandal ise Patiswiss markalı çikolataların küflü çıkması ve markanın CEO'sunun bunu dile getiren tüketiciye kullandığı sert üsluptu.

Sosyal medyadaki tepkilerin ardından CEO istifa etti ve herkesten özür diledi.

Tüketiciler almış oldukları ürünler karşısında bu denli sağlığın ve hijyen koşullarının hiçe sayılmasından oldukça şikayetçi durumda.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.