Spotify Premium fiyatlarına dev zam

Spotify Premium fiyatlarına dev zam

Spotify, ABD'de Premium abonelik ücretlerine zam yapıyor.

Spotify, ABD'de Premium abonelik ücretlerine zam yapıyor. Bu artış, platformun Bireysel, Duo ve Aile planlarını derinden etkileyecek.

Nisan ayında yapılan duyurunun ardından, zamlar Temmuz ayında yürürlüğe girecek. Bireysel plan aylık 11 dolardan 12 dolara, Duo plan ise 15 dolardan 17 dolar seviyelerine gelecek. Aile planındaki en büyük artış ise 17 dolardan 20 dolara olacak. Öğrenci planı ise aylık 6 dolara sabitleneceği belirtiliyor.

Spotify, fiyat artışlarını sesli kitaplara yapılan yatırımlar ve artan maliyetler gibi nedenlerle gerekçelendiriyor. Bu artışlar, kullanıcıların bütçelerini zorlayabilecek. Özellikle Aile planındaki büyük artış ise dikkat çekiyor.

spotify.jpg

Spotify'ın Türkiye'deki Premium abonelik fiyatları şu an için zamlanmadı. Bireysel plan 59,99 TL, Öğrenci planı 32,99 TL, Duo planı 74,99 TL ve Aile planı ise 94,99 TL olarak satılıyor.

Ancak, ABD'deki fiyat artışlarının Türkiye'yi de etkileyip etkilemeyeceği henüz bilinmiyor. Spotify, önümüzdeki ay abonelik ücretlerindeki değişiklikleri içeren bir e-posta gönderecek ve abonelerin istedikleri takdirde aboneliklerini iptal edebilmeleri için bir bağlantı sunacak.

Fiyat artışlarının, kullanıcıların platformu terk edip etmeyecekleri veya alternatiflere geçip geçmeyecekleri konusunda nasıl bir tepki alacağı ise merak konusu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.