SGK Uzmanı Özgür Erdursun bombayı patlattı! Af geliyor... Emekli olamayanlar ihya olacak

SGK Uzmanı Özgür Erdursun bombayı patlattı! Af geliyor... Emekli olamayanlar ihya olacak
SGK Uzmanı Özgür Erdursun, basına sızan önemli bilgiyi paylaştı. Özgür Erdursun 'Emekli olamayanlar ihya olacak' diyerek yakın zamanda af çıkacağını söyledi.

Açıklamaları ile adından söz ettiren Özgür Erdursun milyonlarca kişiyi ilgilendiren bilgiyi paylaşarak SSK ve vergi borcu konusunda yakın zamanda bir af geleceğini açıkladı.

Af diye nitelendirilen SSK ve vergi borçlarına getirilen yapılandırmaya ilişkin 1 Şubat'ta 2024'deki öngörüsünün gerçekleşmeye başladığını vurgulayan Özgür Erdursun, gündeminde af yasası olduğunu ve artık iki gündür Ankara'da bunun konuşulduğunu aktardı.

Af yasası ile ilgili bilgilerin artık basına sızmaya başladığını belirten Özgür Erdursun, büyük bir ihtimalle af yasasının çıkacağının altını çizdi.

SSK ve vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin bir yasa hazırlığının olduğunu vurgulayan Özgür Erdusun, "Aldığımız bilgilere göre SSK'ya, vergi dairesine borcu olan kişilere iyi bir yapılandırma gelecek." diye konuştu. Bu yasa ile birlikte
Bağ Kur ile ilgili yasal düzenlemenin de yapılacağını söyleyen Özgür Erdursun borç yapılandırması yasasının birçok kişiyi yakından ilgilendirdiğini söyledi.

Borç yapılandırmasını bekleyen çok sayıda Bağ Kurlu olduğuna dikkat çeken Özgür Erdursun, "Bağ Kur'da bir ihya olabilir. Bağ Kur'da emeklilik için 7 bin gün sayısını bekleyen çok kişi var." diye konuştu.

Özgür Erdursun yeniden yapılandırma ile ilgili öngörüsünü 1 Şubat 2024 tarihinde '2024 yılının ikinci yarısında yeni bir af yasası gelebilir' diyerek attığı tweetle haber verdiğini hatırlattı.

Emekli ve çalın maaş zamlarına ilişkin de isabetli öngörüler yapan Özgür Erdursun o günkü tweetinde de şu an hazırlığı yapılmaya başlayan af yasası için "Yeniden bir yapılandırma yasası ihtiyacı doğacak" demişti.

ÖZGÜR ERDURSUN AYLAR ÖNCESİNDE AF ÇIKACAĞI SÖYLEMİŞTİ

ozgurerdursun1subat.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.