Selçuk Geçer: Satmayan büyük zarar edecek

Selçuk Geçer: Satmayan büyük zarar edecek

Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek kritik uyarıda bulundu.

Milyonlarca vatandaş elindeki belirli bir miktar parasını artırmak veya korumak amacıyla yatırımlar gerçekleştiriyor. Ancak yatırım yaparken hem kazanç sağlarken hem de kaybedebiliyorsunuz.

Uzman isimlerin görüşleri ise altın gözünde bakılıyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, altın yatırımcısına kritik uyarıda bulundu.

ALTINDAKİ DÜŞÜŞ DİKKAT ÇEKİYOR

İsrail ve İran arasında yaşanan gerilimden en çok kazançlı çıkan yatırım aracı altın çıkmıştı. Altın 2 bin 417 dolar seviyesine kadar çıkarak rekor kırmıştı. Altın tarafında yaşanan yükseliş ise dikkat çekti. Ancak savaş geriliminin azalması ile altın tarafında düşüşler başladı. Anlık olarak ons altın 2 bin 364 seviyesine kadar geriledi.

Gram altın ise aynı şekilde 2 bin 552 TL seviyesine geldikten sonra şu anda 2 bin 463 seviyesinde işlem görüyor. Altın yatırımcıları bu yaşanan düşüş karşısında tedirgin olmaya başladı. Bazı yatırımcılar ise uzman isimlerin görüşlerini merak ediyor.

gram-altin.gif

GEÇER: ARTIK SATMAK İÇİN İYİ BİR FIRSAT

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ve ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer altın tarafında uyarılarda bulundu. İçer, altının çok şiştiğini belirtirken, “Altında dikkatli olunması gereken zamana geldik. Şimdi bir satış baskısı var” şeklinde konuştu. Geçer, ise İçer’in görüşüne ek olarak, “Altın çok yükseldi. Artık satmak için iyi bir fırsat olarak görüyorum” dedi.

ALTIN YATIRIMI RİSKLİ Mİ?

Altın yatırımı genellikle güvenli liman olarak yatırımcılar tarafından belirtilir. Ancak uzun vadede genellikle değerini koruyabilse de her yatırım gibi belirli riskleri mevcut. Altın fiyatları piyasadaki değişikliklere ve ekonomik durumlara göre şekillenebilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.