Selçuk Geçer: Bunu alan büyük zarar edecek

Selçuk Geçer: Bunu alan büyük zarar edecek

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, altın yatırımcılarına ‘dikkat’ diyerek büyük zarar ettireceğini açıkladı.

Pek çok yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek için farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Güvenli liman olarak adlandırılan altın ise son zamanlarda dalgalı seyri tedirgin ediyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, altın yatırımcılarına ‘dikkat’ diyerek büyük zarar ettireceğini açıkladı.

altin-dolar-001.jpg

YÜZDE 3 KAZANDIRDI

Ons altın 1 aylık periyotta yüzde 3 artış gösterdi. Mevduat faizinin 1 aylık kazancının yüzde 50 seviyelerine gelirken altın tarafındaki yüzde 3 kazanç ise dikkat çekiyor.

Anlık olarak ise 2 bin 373 dolarda işlem görüyor. Savaş gerilimi ile beraber 2 bin 400 dolarları gören altının yeniden yükselişe geçmesi dikkat çekiyor. Ancak ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ons altın tarafında yaşanan artışın bir yükseliş olmadığının altını çiziyor.

24032016-ceyrek-altin-650.jpg

GEÇER: BÜYÜK ZARAR ETTİRİR

Geçer, ons altın tarafında bir yükselişin geleceğini belirtirken, 2 bin 400 ile 2 bin 500 dolara kadar geleceğini söyledi. Geçer, “Ancak 2 bin 373 dolardan ons atlın almam. Çünkü 2 bin 373 dolardan 1.900 dolara düşerse altın, büyük zararlar ile karşı karşıya kalırsın. O yüzden şu anda altın tarafında durmam” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.