Nilperi Şahinkaya’dan olay pozlar! Ütü masasına uzandığı anlar sosyal medyayı salladı

Nilperi Şahinkaya’dan olay pozlar! Ütü masasına uzandığı anlar sosyal medyayı salladı

Son dönemdeki başarılı oyunculuk performanslarıyla adından söz ettiren Nilperi Şahinkaya, son sosyal medya paylaşımıyla gündem yarattı.

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, verdiği pozla tüm dikkatleri üzerine çekti. Şahinkaya, yaratıcı bir şekilde ütü masasında uzanmış pozlar verdiği fotoğrafları paylaştı. Şahinkaya'nın bu ilginç pozları, sosyal medya kullanıcıları arasında hızla yayılarak büyük ilgi gördü ve çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

445681125-414498914756926-4498343433839603971-n.jpg

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Mesude karakteriyle başarılı bir çıkış yakalayan ve yer aldığı projelerdeki başarısıyla dikkat çeken oyuncu Nilperi Şahinkaya, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor.

Ünlü oyuncu aynı zamanda paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor. Oyuncunun son olarak paylaştığı pozlar ise birçok yorum aldı.

640xauto.webp

ÇOK SAYIDA YORUM YAĞDI

Güzel oyuncunun yaptığı paylaşımlar arasında ütü masasına uzanmış haldeki pozu ise bir hayli dikkat çekti. Takipçileri ve çok sayıda sosyal medya kullanıcısı o fotoğraf karesini yorum yağmuruna tuttu.

Verdiği bu poz çok kez eleştirilen Şahinkaya’ya gelen bazı yorumlarda “Bu nedir”, “Neden ütü masası” gibi ifadeler yer aldı.

ben-corap-kadiniyim-based-istanbul-n43-is-available-on-shop-basedistanbul-com-cover-guest-nilperisahinkayacreative-direction-interview-by-duygubengifashion-directon-by-buraksanukphotographed-by-karademirburc.jpg

ben-corap-kadiniyim-based-istanbul-n43-is-available-on-shop-basedistanbul-com-cover-guest-nilperisahinkayacreative-direction-interview-by-duygubengifashion-directon-by-buraksanukphotographed-by-karademir-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.