Nihal Candan’a yeniden hapis şoku! Çıkınca ilk işi kuaföre gitmek olmuştu

Nihal Candan’a yeniden hapis şoku! Çıkınca ilk işi kuaföre gitmek olmuştu
Kardeşi Bahar Candan ile birlikte 6 ay önce cezaevine giren Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle tahliye edilmişti. Yeniden cezaevine girmesi gündeme geldi.

Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamasıyla 6 ay önce cezaevine giren medyatik Candan kardeşlerden Nihal Candan’ın sağlık sorunları yaşamasının üzerine 37 kiloya kadar düşünce, doktorların da görüşüyle tahliyesine karar verilmişti.

Candan için şoke edici yeni bir gelişme yaşandı. Müşteki avukatı, Candan’ın tahliyesine itiraz etti.

nihallll.jpg

ÇIKTIKTAN SONRA ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR YAPMIŞTI

Anoreksiya hastalığına yakalandığı, bağışıklık sistemi çökmek üzere olduğu ve 37 kiloya kadar düştüğü için kısa süre önce tahliye edilen Nihal Candan, cezaevinden çıkar çıkmaz kuaföre koşmuş, cezaevinde hiç taramadığı için dolaşan saçlarını yaptırmıştı. Kardeşini ziyaret edip etmeyeceği konusuyla ilgiliyse “Görüşe gidemeyeceğim. Anksiyetem var” ifadelerini kullanmıştı.

nihalcandan4.jpg

Cezaevinde yaşadıklarını ve zorlandığı anları anlattığı bir röportaj veren Candan için yeni bir gelişme ortaya çıktı. Görüşe bile gidemeyeceğini ifade eden ve psikolojik sorunlarından bahseden Candan’ın tahliyesine müşteki avukatından itiraz geldi. İtirazın mahkeme tarafından haklı bulunması sonucunda ise Candan yeniden cezaevine girecek.

CEZAEVİ YOLU GÖRÜNDÜ

Mahkeme itirazı haklı görürse Candan’ın tekrar cezaevine girebileceğini ve müşteki avukatının itirazını gazeteci Emrullah Erdinç sosyal medya hesabından paylaştı.

candan3.jpg

Paylaşımın altına sosyal medya kullanıcıları tarafından yapılan yorumlarda ise Candan’a tepkiler çığ gibi büyüdü.

Bazı kullanıcılar şunları söyledi:

“E çıkar çıkmaz kuaföre gider, herkese röportaj verirse olacağı buydu.”

“Çıkamaz! Çıkamasın! “Anne” diye ağlayarak ölen kanserli çocuğun hakkı ne olacak o zaman? Kim ki Nihal Candan? Kim var arkasında, önünde, yanında?”

“İyi yapmışlar hanımefendi soluğu kuaförde almış”

“Bir zahmet cezasını çeksin… Cezaevinde kanser olup tedavi için hastaneye sevk edilemeyen mahkumlar var. Onların günahı ne olacak? Kilo verdi diye tahliye olmuş duy da inanma…”

“Cezaevlerinde kanser felçli nice hastalar varken bunun serbest kalması adaletsizlik.”

candan1.jpg

candan2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.