Müge Anlı onu o ise Farah Zeynep Abdullah’ı her yerde arıyor! Müslüm Gürses olmak için saçından bıyık yapıp ortadan kayboldu

Müge Anlı onu o ise Farah Zeynep Abdullah’ı her yerde arıyor! Müslüm Gürses olmak için saçından bıyık yapıp ortadan kayboldu
Geçtiğimiz hafta Müge Anlı’nın programına katılan bir aile 15 yaşındaki kayıp oğullarını ararken ilginç detaylar paylaştı.

Çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’in geçen hafta yayına çıkan konukları Çam ailesi, Bursa’dan kaçarak kaybolan 15 yaşındaki oğulları Kaan Çam’ı aradıklarını söyledi. Bunun üzerine kolları sıvayan Müge Anlı, 15 yaşındaki kayıp çocukla ilgili enteresan bilgiler edindi.

MÜSLÜM GÜRSES’E HAYRANLIĞI DİKKAT ÇEKTİ

Kaan Çam’ın arabesk müzik sanatçısı Müslüm Gürses’e olan hayranlığı, saçlarının önünü kesip kendisine bıyık yapmasına kadar gitti. Kaan Çam’ı arayan aile, bu detayı Müge Anlı ile paylaştı.

Çam, ünlü olma hayaliyle Müslüm Gürses’i taklit ederek Bursa’dan İstanbul’a gitti ve İstanbul’da kayboldu. Ailenin ifadelerine göre yaşını büyük göstermek isteyen Çam, kendisine kendi saç tellerinden bıyık yaptı. Ayrıca Çam’ın sevgilisini aramak için İstanbul’a gittiği söylendi.

640xauto.webp

SEVGİLİSİ SANDIĞI KİŞİ ÜNLÜ OYUNCU

İstanbul’a giderek burada kaybolan 15 yaşındaki Kaan’ın sevgilisini aradığı öne sürüldü. Şişli ve Nişantaşı bölgesinde sevgilisini çevredekilere Farah Zeynep Abdullah olarak tanıtan ve onu aradığını söyleyen genç ile ilgili bir de telefon bağlantısı geldi.

Öncelikle yayına bir kişi bağlandı ve Kaan’ın yanına gelerek Farah Zeynep Abdullah’ı kendisine sorduğunu, Nişantaşı’nda dolaştığını söyledi.

Bu bağlantı sonrasında Müge Anlı, Farah Zeynep Abdullah detayı üzerine bir yorumda bulundu. “Onu kim sevmez bal gibi insan ama...” dedi ve Abdullah’tan övgü dolu sözlerle bahsetti. Kayıp genç Kaan Çam henüz bulunamadı ancak yayına bağlananların söyledikleri endişelere neden oldu.

Anlı, "Farah da dikkatli olsun" uyarısı yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.