Milli Emlak tarih verdi 'Sadece 13 bin 500 TL'ye tapu fırsatı' Hızlı olan arsayı kapacak

Milli Emlak tarih verdi 'Sadece 13 bin 500 TL'ye tapu fırsatı' Hızlı olan arsayı kapacak
Milli Emlak’ta satışa sunulan bir arsa 13 bin 500 TL fiyatı ile dikkat çekiyor.

Enflasyon artışı ile beraber hayat pahalılığı vatandaşın cebini kötü etkiledi. Öyle ki tapu sahibi olmak isteyen vatandaşlar fiyatları duyunca umutları yarım kalıyor.

Ancak Milli Emlak’ta satışa sunulan arsalar, piyasa koşullarının çok altında olması bir nebze de olsa vatandaşlar için umut kaynağı oldu. Milli Emlak’ta yayımlanan bir ilan ise ucuz fiyat etiketi ile satışa sunulması göze çarpıyor.

arsa-satis.jpg

MİLLİ EMLAK'TAN DEV FIRSAT

Kırıkkale’de satışa sunulan arsanın fiyatı 13 bin 500 TL olarak belirlendi. Sivas’ta satışa sunulacak olan düşük fiyatlı arsa fırsatı ile bu zamanlarda vatandaşlar için bir umut kaynağı olacağı ise düşünülüyor. Hem de 2 bin 700 TL ihale ile tapu sahibi olma şansı da elde etme imkanı da sunuluyor.

TARİHİ BELLİ OLDU

3 Mayıs tarihinde satışı yapılacak olan arsa saat 11.40’da Kırkkale’de ihale yolu ile açık artırmada en fazla tutarı veren kişi yeni sahibi olacak.

Milli Emlak tarafından yapılacak ihale ile arsa sahibi olan vatandaşlar, sahibi oldukları yeni taşınmaz için 5 yıl boyunca emlak vergisinden ve KDV'den muaf olacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi veya milliemlak.gov.tr resmi internet adresinden ilana ilişkin detaylar mevcut.

bugday-tarlasi-aa-1859097.jpg

Tahmin Edilen İhale Bedeli: ₺13.500,00

Teminat Bedeli: ₺2.700,00

Uygun Yüzölçümü: 132,66 m²

İhale Tarihi: 03/05/2024

İhale Saati: 11:40

İhale Yeri: Kırıkkale

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.