Kaza yapan otomobil pompa önünde takla attı

Kaza yapan otomobil pompa önünde takla attı
Kayseri, Melikgazi bölgesindeki bir benzin istasyonunda meydana gelen trafik kazasında, iki aracın çarpışması sonucu bir otomobil devrildi.

Olay, Cırgalan Mahallesi'nde bulunan Sivas Bulvarı'ndaki bir benzin istasyonunda gerçekleşti. İddiaya göre, 58 ADP 387 plakalı Ford marka aracın sürücüsü K.Y., 38 ACK 771 plakalı Opel marka araç sürücüsü M.A. ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle Ford marka araç takla atarak, benzin pompasının hemen önünde durabildi. Kazanın hemen ardından, benzin istasyonu çalışanları ve çevredeki vatandaşlar, sürücülere yardım etmek için hızla harekete geçti.

Olay yerine kısa sürede ulaşan polis ekipleri, herhangi bir olumsuzluğun önüne geçmek için güvenlik tedbirleri aldı. Sağlık görevlileri ise yaralı sürücü K.Y.'yi ambulansla en yakın hastaneye sevk etti. Araçlar, yapılan incelemelerin ardından çekici yardımıyla olay yerinden uzaklaştırıldı. Şans eseri, devrilen aracın yakıt pompasına çarpmaması olası bir faciayı engelledi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.