Antalya'da bir suç örgütü daha çökertildi

Antalya'da bir suç örgütü daha çökertildi
İçişleri bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen MAHZEN-41 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabından yaptığı bir açıklamada, güvenlik güçleri tarafından Antalya merkezli 2 ilde eş zamanlı olarak, organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen MAHZEN-41 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

ekran-alintisi-jpg2.jpg

Bakan Yerlikaya resmi X hesabından konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, elebaşılığını Umut Ayaz’ın yaptığı ve ‘AYAZLAR’ olarak bilenen organize suç örgütünün, kahraman güvenlik güçlerimiz tarafından düzenlenen MAHZEN-41 operasyonu sonucu çökertildiğini belirtti.

ekran-alintisi-jpg4.jpg

Bakan Yerlikaya açıklamasının devamında, içerisinde elebaşı Umut Ayaz’ın da bulunduğu organize suç örgütünün 9 üyesinin yakalanması sonucu bütün şebekenin çökertildiğini de dile getirdi.

ekran-alintisi-jpg5.jpg

Bakan Yerlikaya’nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında ayrıca, güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonlarda ruhsatsız tabanca ve av tüfekleri, çok miktarda uyuşturucu madde, çok sayıda senet ile Türk Lirasına da el konulduğunu aktardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.